52 petominutne propovijedi za djecu

40,00 kn

Dostupnost: Na skladištu

40,00 kn
Opis

Opis

Jeste li se ikada pitali...

...kako da proučavanje Biblije učinite zanimljivim i zabavnim svome djetetu?
...kako postići da vaše dijete uživa u biblijskim pričama?
...kako da vaše dijete bolje upamti dragocjene biblijske pouke? 

Ako ste si barem jednom postavili neko od navedenih pitanja, imamo dobru vijest za vas! Knjiga 52 petominutne propovijedi za djecu će probuditi kreativnost u vama kako biste na što zanimljiviji način prenijeli svome djetetu važne biblijske pouke. Autorica Anne Pilmoor potrudila se prikupiti na jednom mjestu dragocjene pouke iz Božje riječi i prilagoditi ih najmlađima. Stoga ćete u ovoj vrijednoj knjizi pronaći čak 52 propovijedi koje na kreativan, zanimljiv i zabavan način ističu važne biblijske istine i koje će vaše dijete slušati sa zanimanjem!
 
Svaka priča u ovoj knjizi nadahnuta je biblijskim retkom te sadrži usporedbu povezanu sa svakidašnjim predmetima koje lako možete pronaći u svojoj kući, garaži ili spremištu. Za neke propovijedi možda ćete rekvizite morati potražiti dan unaprijed, ali i dalje su lako dostupni. Budući da živimo u svijetu u kojemu je svaka minuta dragocjena, nijedna od ovih propovijedi neće vam oduzeti mnogo vremena za pripremu. Štoviše, nakon svake propovijedi nalazi se zapisana i kratka molitva koju možete izgovoriti zajedno sa svojim djetetom. Ova će knjiga doista biti blagoslov u vašem domu – uvjerite se u to sami! 

Pomozite svojoj djeci da uče dragocjene biblijske priče na zabavan i kreativan način!
U današnjem svijetu sve većeg propadanja moralnih vrijednosti i narušenih međuljudskih odnosa izuzetno je važno usmjeriti svoje dijete na pravi put. Poučite ga biblijskim vrijednostima i učinite to na kreativan i zabavan način uz našu novu knjigu! 

Obogatite svakodnevna proučavanja Biblije sa svojim djetetom ovom vrijednom knjigom te neka vrijeme slušanja biblijskih priča i pouka bude njegovo najdraže vrijeme u danu!

 

 

Autor Anne Pilmoor
Godina 2019
Uvez Meki
Broj stranica 156
Format 17x24
ISBN 9789531833202
Recenzije
Ocjene

Ocjene kupaca

Ocjena "52 petominutne propovijedi za djecu"

Napišite ocjenu

Samo registrirani korisnici mogu pisati kritike. Prijavite se ili se registrirajte.