Bez poigravanja, tvrdi uvez

120,00 kn

Dostupnost: Na skladištu

120,00 kn
Opis

Opis

Bez poigravanja
Kako izgraditi odnos koji počiva na vjernosti i zadovoljstvu

Na tržištu postoje mnoge knjige o varanju i nevjeri. Većina njih pruža savjete kako proraditi takve traumatične životne događaje kada se već dogode. Međutim, ova knjiga nudi drugačiji pristup. Ona pruža praktičnu pomoć kako da svoj odnos dugoročno održite netaknutim i zdravim. Pomaže vam da osvijestite „skrivene“ igrice i pravila – nesvjesnu dinamiku braka – smanjujući tako vašu ranjivost. Daje vam snagu da spriječite nevjeru u nastajanju – prije nego što se uopće pojavi u vašem umu. Ona će vas dovesti do stanja u kojemu varanje vašega partnera uopće neće biti opcija. Utemeljena na petnaestogodišnjoj terapeutskoj praksi i istraživanjima potkrijepljenima snažnim dokazima, ova knjiga pomoći će vam da zaštitite granice svoga braka, stvorite ozračje intimnosti i povjerenja te proradite bolne životne događaje iz prošlosti koji bi mogli utjecati na sadašnjost. Obogaćena stvarnim životnim iskustvima, ova knjiga bit će vaš sigurni „rukohvat“ za svakodnevni život.

Gábor Mihalec je uspješan licencirani terapeut za parove i obitelji iz Mađarske. Tijekom svoga rada s parovima dobio je duboke uvide u dinamiku braka u svim njegovim različitim životnim fazama. Uvjeren je da ako poznajemo nesvjesne obrasce koji upravljaju odnosom, imamo dobre šanse da ga promijenimo na bolje. Njegov je cilj pomoći
parovima da to postignu pomoću isprobanih tehnika i praktične primjene onoga najboljeg što suvremena istraživanja mogu ponuditi. Uz vlas tita istraživanja i iskustvo, za pisanje ove neprocjenjive knjige koristio se savjetima najboljih stručnjaka na tom području. Uz svoju praksu, Gábor također održava seminare u Mađarskoj, Europi i drugdje.
Ima doktorat iz pastoralne psihologije, a sa svojom suprugom, Dorom, dvoje djece – Viktora i Bogija.

Autor Gabor Mihalec
Godina 2019
Uvez Tvrdi
Broj stranica 200
Format 14x20,5
ISBN 9789531833226
Recenzije
Ocjene

Ocjene kupaca

Ocjena "Bez poigravanja, tvrdi uvez"

Napišite ocjenu

Samo registrirani korisnici mogu pisati kritike. Prijavite se ili se registrirajte.