David i Kraljevstvo Izrael

10,00 €(75,35 kn)

Dostupnost: Na skladištu

10,00 €(75,35 kn)
Opis

Opis

Priča o Davidu je priča o odanosti, hrabrosti, prijateljstvu i vjernosti. Kroz biblijsku knjigu za djecu David i Kraljevstvo Izrael djeca će moći upoznati najmoćnije izraelske kraljeve – Šaula, Davida i Salomona. U 29 kratkih poglavlja, djeca će se moći poistovjetiti s dječakom Davidom koji poslušno čuva ovce svoga oca, naučiti se hrabrosti od Davida koji odlazi u borbu sa strašnim divom Golijatom i sanjati velike snove zbog Davida koji kasnije postaje jednim od najvećih kraljeva Božjeg izabranog naroda. Djeca će naučiti i što je to pravo prijateljstvo kroz primjer Davida i Jonatana te što je to mudrost kroz primjer Davidovog sina Salomona.

Dječja biblijska knjiga o Davidu i Kraljevstvu Izrael prepuna je zanimljivih ilustracija koje pomažu dječjoj mašti. Tvrde kvalitetne korice osiguravaju višestruku upotrebu knjige i djeci lakše čitanje. Knjiga David i Kraljevstvo Izrael vjerodostojno prati biblijske tekstove od 8. poglavlja 1. Samuelove do 4. poglavlja 1. Kraljevima.

Naručite knjigu David i Kraljevstvo Izrael još danas i zaronite zajedno s vašim mališanima u dinamičan i ohrabrujući svijet izraelskih kraljeva.

Godina 2021
Uvez Tvrdi
Broj stranica 64
Format 17x24,5
ISBN 9789531833295
Recenzije
Ocjene

Ocjene kupaca

Ocjena "David i Kraljevstvo Izrael"

Napišite ocjenu

Samo registrirani korisnici mogu pisati kritike. Prijavite se ili se registrirajte.