Gideon i vrijeme sudaca

10,00 €(75,35 kn)

Dostupnost: Na skladištu

10,00 €(75,35 kn)
Opis

Opis

Gideon. Samson. Ruta. Samuel. Svim tim ljudima dvije stvari su zajedničke. Prva je da su pokazali veliku vjeru u Boga, a druga je da se priče o njima nalaze u našoj novoj biblijskoj knjizi za djecu. Knjiga Gideon i vrijeme sudaca prepuna je zanimljivih, a ne tako puno pričanih događaja iz Biblije. Vaša djeca će na zanimljiv i poučan način proživjeti biblijske događaje zajedno s vjernim Božjim ljudima.

Knjiga Gideon i vrijeme sudaca vjerno prati izvorne biblijske tekstove od 6. poglavlja Sudaca do 7. poglavlja 1. Samuelove. Kroz 29 kratkih poglavlja i šarene, uzbudljive ilustracije, djeca će se upoznati s Izraelskim narodom, njihovim problemima i pobjedama kao i s inspirirajućim pojedincima kao što su Gideon, Samson, Ruta i Samuel. Djeca će kroz ove priče moći osjetiti dubinu Božje milosti i brige.

Kvalietni tvrdi uvez knjige obećava dugovječnost knjige i osigurava mnogobrojna prelistavanja njezinih stranica. Naručite knjigu Gideon i vrijeme sudaca i još danas omogućite svojoj djeci da uživaju u istinitim događajima Božje milosti.

Godina 2021
Uvez Tvrdi
Broj stranica 64
Format 17x24,5
ISBN 9789531833301
Recenzije
Ocjene

Ocjene kupaca

Ocjena "Gideon i vrijeme sudaca"

Napišite ocjenu

Samo registrirani korisnici mogu pisati kritike. Prijavite se ili se registrirajte.