Gospodo, to je brak!

10,00 kn

Dostupnost: Na skladištu

10,00 kn
Opis

Opis

Razmišljate li o braku?
Upravo ste uplovili u bračnu zajednicu?

Tragate li za novim savjetima koji će preobraziti vaš brak?
 

Pitate li se i vi: "Zašto?" Zašto dolazi do samouništenja brakova? Zašto se zaljubljeni prestaju voljeti? Zašto parovi gaze svoje zavjete i napuštaju privrženost za koju su pretpostavljali da će trajati zauvijek? Jesmo li mi usred ove napredne, "prosvijećene" generacije izgubili sposobnost da očuvamo ljubavlju ispunjene odnose? Sjetimo li se ikada što prava ljubav doista jest? Postoji li uopće takvo što? Ako da, gdje je možemo naći? Tko ju je iskusio i kako ona izgleda? Sva ova pitanja, koja se vjerojatno ponavljaju u svakoj glavi, postavlja i Randy Maxwell, autor naše nove knjige nazvane Gospodo, to je brak! "U dobru i zlu," kaže autor u ovoj knjizi, "prečesto postaje u dobru ili zaboravi na to! A ono što se zaboravlja upravo je ono osnovno - to je temelj ljubavi, ono što je potrebno za izgradnju sretnih, ispunjenih života u okviru sretnih i trajnih brakova. A danas to trebamo upamtiti više nego ikada ranije." Želite li unaprijediti odnose u svojemu braku, bez obzira na to jeste li ga tek započeli ili ste u njemu već godinama, pročitajte knjigu Gospodo, to je brak!
 

Knjiga Gospodo, to je brak! vraća se na početak - vraća se Bibliji, njezinim temeljima i osnovama ljubavi, međusobnih odnosa i braka - i ondje pronalazi savjete koji vrijede i za nas danas!


Biblija sadrži nacrt koji nam je potreban da bismo izgradili sretne domove; ona sadrži osnove obiteljskoga života - na Božji način. Baš kao što naši fizički domovi ne mogu stajati bez temelja, tako ni duhovni domovi, koje su izgradili suprug i supruga, ne mogu opstati bez pravog temelja. Knjiga Gospodo, to je brak! svojim čitateljima pruža uvid upravo u te prave temelje izgrađene i ukorijenjene duboko u Božjoj riječi i Gospodnjim savjetima za dugotrajan i sretan brak te obiteljski život ispunjen ljubavlju. Budući da je izrađena u praktičnom džepnom formatu, knjigu Gospodo, to je brak! uvijek ćete moći imati pri ruci kao vjernog savjetnika za kvalitetniji, sretniji i ispunjeniji bračni život.

 

Autor Randy Maxwell
Godina 2018
Uvez Meki
Broj stranica 48
Format 10x14
ISBN 9789531832847
Recenzije
Ocjene

Ocjene kupaca

Ocjena "Gospodo, to je brak!"

Napišite ocjenu

Samo registrirani korisnici mogu pisati kritike. Prijavite se ili se registrirajte.