Isus je uskrsnuo

10,00 €

Dostupnost: Na skladištu

10,00 €
Opis

Opis

Isus je osoba koja inspirira svijet već više od 2000 godina. Isus je bio najveći učitelj svih vremena koji nije samo propovijedao, već je i svojim primjerom pokazivao kako se trebamo odnositi jedni prema drugima. Kroz knjigu Isus je uskrsnuo vaši mališani učit će od najboljeg učitelja o tome što je to ljubav i kako treba ljubiti bližnje. U svom najmračnijem trenutku, noći izdaje i danu raspeća, pokazao je neizmjernu ljubav prema ljudima koji ga vole i koji ga ne vole. On je više od čovjeka, On je Bog. Zato je i uskrsnuo kako bi svima pokazao tko je pravi Bog i koliko nas voli. Postoji li ljepši događaj od toga? Postoji li poučnija priča od ove?

Knjiga za djecu Isus je uskrsnuo vodi nas kroz posljednje dane Isusovog života prije njegovog raspeća te kroz njegovo veličanstveno uskrsnuće i uzašašće. Knjiga vjerno prati izvorne biblijske tekstove iz evanđelja koji su prepričani na djeci prilagođen način.

Kupite knjigu Isus je uskrsnuo i dopustite djeci da se oduševe najponiznijom, a najvećom osobom koja je ikada hodala po našem planetu.

Godina 2021
Uvez Tvrdi
Broj stranica 64
Format 17x24,5
ISBN 9789531833318
Recenzije
Ocjene

Ocjene kupaca

Ocjena "Isus je uskrsnuo"

Napišite ocjenu

Samo registrirani korisnici mogu pisati kritike. Prijavite se ili se registrirajte.