Isusov život, meki uvez

Cijena: 7,00 €

Specijalna cijena: 2,00 €

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 2,00 €

Dostupnost: Na skladištu

Cijena: 7,00 €

Specijalna cijena: 2,00 €

Opis

Opis

Susret s Isusom licem k licu, srcem k srcu!

Bez obzira na vašu dob, vaše znanje o Isusu ili stupanj vašega prijateljstva s Njim, čitajući knjigu Isusov život upoznat ćete ljepote iz Njegova života i otkriti nove dragulje iz te posebne riznice koje je istaknula poznata spisateljica i nadahnuta autorica Ellen G. White. Iz brojnih stranica ove knjige, prepunih dubokih misli, sjaji veličanstvena sjetlost dok se Isus Krist otkriva kao punina božanstva, beskrajno milostiv Spasitelj grešnika, Sunce pravde, milosrdni Veliki svećenik, Iscjelitelj svih ljudskih bolesti, nježni Prijatelj pun sućuti, postojani dosljedni Prijatelj koji je uvijek spreman pomoći, Zaklon svojega naroda, Knez mira, vrhunac i ispunjenje čežnji i nada svih vjekova.

Knjiga Isusov život već godinama brojnim čitateljima donosi osobite blagoslove, vodi ih bliže Isusu te punom i cjelovitom ispunjenju koje se može pronaći samo u Njemu. Ona prikazuje kako se Božja ljubav otkrila u Njegovom Sinu  - i to tako da svi mogu sudjelovati u njoj. Knjiga Isusov život ne zadovoljava samo radoznalost sumnjičavih kritičara - ona svim čitateljima omogućava susret s Isusom licem k licu i srcem k srcu, a o tome koliko je posebna neupitno svjedoči i činjenica da je upravo doživjela čak 9. izdanje! Želite li i vi upoznati Isusa kao nikada ranije, naručite već danas novo izdanje knjige Isusov život!

Knjiga Isusov život ne sastoji se od pukog nabrajanja podataka ili nizanja događaja i običaja iz povijesti bogatog i raznovrsnog života Isusa Krista, kao ni pružanja uvida u kronološki slijed značajnih događaja. Knjiga Isusov život, naravno, sadrži sve navedeno - ali ono na što ona prvenstveno ukazuje su Božja ljubav otkrivena kroz Njegova Sina i brojne vrijedne pouke i poruke za svaku osobu koje sjaje iz Njegova života.

Dopustite Isusu da preobrazi vaš život i neka to bude najveće prijateljstvo u vašem životu!

Autor Ellen G. White
Godina 2023
Uvez Meki
Broj stranica 728
Format 14x20,5
ISBN 9789531831413
Recenzije
Ocjene

Ocjene kupaca

Ocjena "Isusov život, meki uvez"

Napišite ocjenu

Samo registrirani korisnici mogu pisati kritike. Prijavite se ili se registrirajte.