Ja ću vas odmoriti

10,00 kn

Dostupnost: Na skladištu

10,00 kn
Opis

Opis

„Dođite k meni svi koji ste izmoreni i opterećeni, i ja ću vas odmoriti.
Uzmite jaram moj na sebe i učite se od mene jer sam krotka i ponizna srca i naći ćete spokoj dušama svojim.“
(Matej 11,28.29)

U trenutku kada je moja majka izdahnula jedna stvarnost istisnula je sve moje druge misli, osjećaje i vjerovanja: majka je počivala u Isusu; zlo je više nije moglo dotaknuti, bol je više nije mogla dosegnuti, đavao je više nije mogao gnjaviti. Bila je u potpunom počinku u Isusu.

Ali to nije bilo istinito samo zbog toga što je umrla, nego zato što je preminula s potpunom sigurnošću u svoje vječno spasenje po Isusovu spasonosnom djelu za nju. Istina je da je ona ušla u Božji pravi počinak mnogo prije nego što je umrla! Završila je svoj život u „subotnjem duhu“, kako je opisano u Hebrejima 4,9-11: „Prema tome, preostaje narodu Božjemu neki subotni počinak. Jer tko je ‘ušao u počinak njegov’, i sam je ‘počinuo od djela svojih’ kao i Bog od svojih. Žurimo se dakle ući u taj počinak.“

Ovaj potpuni počinak dostupan je svakome od nas već danas! I mi možemo imati potpunu sigurnost u svoje spasenje ako prihvatimo Isusov počinak koji nam nudi u podnožju križa.
Kada se suočimo s problemima, kada smo zabrinuti ili zbunjeni, kada se nađemo na kraju svojega životnog puta ili kada nas draga osoba napusti, moramo imati jasnu, neupitnu i sigurnu istinu koja kaže: počinite u Isusu jer Isus je pobjednik!

                              (Iz knjige „Ja ću vas odmoriti“)

 

Knjiga „Ja ću vas odmoriti“ donosi prekrasne retke o Isusu pobjedniku. Svaka osoba željna istinskog odmora, svaka osoba opterećena borbama te svi oni kojima su potrebni nadahnuće za život, ohrabrenje i snaga trebaju pročitati ovu knjigu. U knjizi „Ja ću vas odmoriti“ svaki će čitatelj pronaći odmor i vječno evanđelje za svoju umornu dušu!

Povodom 50 godina Znaci vremena kojih obilježavamo kroz cijelu 2019. godinu, knjigu „Ja ću vas odmoriti“ možete nabaviti u kompletu koji se sastoji od 3 komada ove knjige. Cijena za jedan komplet je 10,00 kn.

 

Autor Elizabeth Viera Talbot
Godina 2019
Uvez Meki
Broj stranica 84
Format 14x20,5
ISBN 9789531833103
Recenzije
Ocjene

Ocjene kupaca

Ocjena "Ja ću vas odmoriti"

Napišite ocjenu

Samo registrirani korisnici mogu pisati kritike. Prijavite se ili se registrirajte.