Josip i Izraelci u Egiptu

69,00 kn

Dostupnost: Na skladištu

69,00 kn
Opis

Opis

Tko je bio Jakov?
Što je Josip radio u Egiptu?
Tko je ukrao pehar i gdje ga je sakrio?

 

Vjerojatno su vam sve navedene osobe i događaji u kojima se one spominju dobro poznati. No koliko o njima znaju vaša djeca? Ukoliko tek trebaju upoznati uistinu poseban biblijski izvještaj o Josipu, nova dječja knjiga u našoj ponudi nazvana Josip i Izraelci u Egiptu na prekrasan će im način predstaviti Jakova, Ezava, Josipa, Benjamina i njihova brojna iskustva u Egiptu. Ukoliko ih vaša djeca već poznaju, svojim šarenim i veselim ilustracijama knjiga Josip i Izraelci u Egiptu omogućit će im novi pogled na ove poznate junake. 
 

Uz knjigu Josip i Izraelci u Egiptuvaša će djeca na lijep i zanimljiv način upoznati predivne biblijske likove i događaje u kojima će pronaći vrijedne životne pouke i uzore!


Dječja knjiga Josip i Izraelci u Egiptu sadrži izvorne biblijske tekstove koji se protežu od 29. do 50. poglavlja knjige Postanka. Sastoji se od ukupno 29 prizora podijeljenih u zasebna poglavlja, a vesele i zanimljive ilustracije u boji protežu se kroz cijelu knjigu - od korica do korica. Čitajući, listajući i gledajući knjigu Josip i Izraelci u Egiptu, djeca će upoznati posebne osobe i događaje, ali i doživjeti prve susrete s biblijskim tekstovima koje će pamtiti zauvijek!

Godina 2018
Uvez Tvrdi
Broj stranica 64
Format 17x24,5
ISBN 9789531832885
Recenzije
Ocjene

Ocjene kupaca

Ocjena "Josip i Izraelci u Egiptu"

Napišite ocjenu

Samo registrirani korisnici mogu pisati kritike. Prijavite se ili se registrirajte.