Jošua i Obećana zemlja

69,00 kn(9,16 €)

Dostupnost: Na skladištu

69,00 kn(9,16 €)
Opis

Opis

Neka od najranijih dječjih sjećanja na knjige su slikovnice. Kroz slikovnice brojna se djeca zaljube u čitanje i njeguju tu ljubav do kraja života. Slikovnice o biblijskim događajima su također i prvi doticaji djece s Biblijom. Naš niz biblijskih knjiga za djecu pruža nove prilike za istraživanje Biblije na šaren i pustolovan način. A kroz našu knjigu Jošua i Obećana zemlja djeca će moći naučiti o Mojsijevom kraju službe, Jošui kao vođi, Rahabi i špijunima, Jerihonskoj bitki, Obećanoj zemlji i mnogim drugim biblijskim događajima koji se odvijaju nakon Mojsija.

Knjiga Jošua i Obećana zemlja vjerno slijedi izvorne biblijske tekstove kroz kratkih 29 poglavlja prilagođenih dječjem jeziku od Izlaska 34. poglavlja pa sve do Sudaca 4. Također, knjiga Jošua i Obećana zemlja je nastavak događanja iz knjige Mojsije i Božji narod što omogućuje najmlađima da i dalje prate Izraelce na njihovom putu u Obećanu zemlju.

Zbog kvalitetnoga tvrdog uveza, knjiga će izdržati brojna prelistavanja njezinih stranica, a djeca će je držati jednostavno i lako. Knjiga Jošua i Obećana zemlja sastoji se od više od 60 u potpunosti ilustriranih stranica u boji, a svaka ilustracija bogata je zanimljivim detaljima.

Naručite biblijsku knjigu za djecu Jošua i Obećana zemlja još danas kako bi vaša djeca čim prije uživala u fascinantnim događajima i upoznala Boga kroz njegovo čvrsto vodstvo.

Godina 2021
Uvez Tvrdi
Broj stranica 64
Format 17x24,5
ISBN 9789531833325
Recenzije
Ocjene

Ocjene kupaca

Ocjena "Jošua i Obećana zemlja"

Napišite ocjenu

Samo registrirani korisnici mogu pisati kritike. Prijavite se ili se registrirajte.