Kršćanska služba

40,00 kn(5,31 €)

Dostupnost: Na skladištu

40,00 kn(5,31 €)
Opis

Opis

"Cijelo Nebo čeka na muškarce i žene preko kojih Bog može otkriti snagu kršćanstva. (...) Prednost je svakog kršćanina ne samo da očekuje već da ubrza Spasiteljev dolazak." (Djela apostolska, str. 377)

"Među onima kojima je Spasitelj dao nalog: 'Idite i učinite sve narode učenicima mojim' (Matej 28,19), bilo je mnogo onih koji su pripadali nižim društvenim slojevima – muškaraca i žena koji su zavoljeli svojega Gospodina i odlučno slijedili Njegov primjer nesebične službe. Ovim je skromnim ljudima, kao i učenicima koji su bili sa Spasiteljem tijekom Njegove zemaljske službe, povjeren ovaj dragocjeni posao. Trebali su ponijeti svijetu Radosnu vijest o spasenju po Kristu." (Isto, str. 66, 67)

"Mnogi su na rubu kraljevstva; samo čekaju da budu prigrljeni." (Isto, str. 69)

"U našem svijetu ima mnogo onih koji su Božjem kraljevstvu bliže nego što mislimo. U ovom mračnom svijetu grijeha Gospodin ima mnoge skupocjene dragulje kojima će odvesti svoje vjesnike." (Isto, str. 89)

"Ljudi mogu pobijati i odbacivati našu logiku, oni se mogu oduprijeti našim pozivima; ali život nesebične ljubavi dokaz je koji ne mogu poreći. Dosljedan život, obilježen Kristovom krotkošću, sila je u svijetu." (Isusov život, str. 102)

Autor Ellen G. White
Godina 2012
Uvez Meki
Broj stranica 336
Format 13x20
ISBN 9789531831819
Recenzije
Ocjene

Ocjene kupaca

Ocjena "Kršćanska služba"

Napišite ocjenu

Samo registrirani korisnici mogu pisati kritike. Prijavite se ili se registrirajte.