Moje vrijeme tišine s Isusom

50,00 kn

Dostupnost: Na skladištu

50,00 kn
Opis

Opis

Moje vrijeme tišine s Isusom je molitveni kalendar i dnevnik načinjen posebno za vrijednu djecu, baš poput vas! Otkrijte 365 uzbudljivih aktivnosti i ideja za molitvu – jednu za svaki dan u godini. Dok radite prema ovom molitvenom dnevniku, zapišite svoja razmišljanja i osjećaje dok se molite i zabilježite Božje odgovore na vaše molitve vjere. Možete i tražiti od Boga da vam pomogne da postanete potpuno nova osoba ove godine tako što će vam On pomoći da postanete sličniji Njemu. Bog je obećao: “Prije nego me zazovu, ja ću im se odazvat; još će govoriti, a ja ću ih već uslišiti.” (Izaija 65,24).

Moje vrijeme tišine s Isusom: Molitveni kalendar i dnevnik pomoći će vam da iskusite silu molitve i naučite o Božjoj ljubavi prema vama. Jeste li spremni? On sluša.

“MOLITVA je otvaranje srca Bogu kao prijatelju. Ne zbog toga što Bogu trebamo otkriti što smo, već zato da bismo sebe osposobili da Ga primimo. Molitva ne spušta Boga k
nama, već nas uzdiže k Njemu.” (Ellen G. White, Put Kristu, odlomak 93 – izvornik)

 

O autorima:
Karen Holford voli pomoći obiteljima i djeci da uživaju rasti u zajednici s Bogom. Napisala je knjige, razne materijale i materijale za obučavanje koji pomažu obiteljima u njegovanju duhovnosti, emocionalne dobrobiti i karaktera njihove djece. Karen trenutno živi u Škotskoj gdje honorarno radi kao pisac, publicist i gdje obučava. Ona ima troje odrasle djece i dvoje unučadi.

Linda Koh trenutno je voditelj službe za djecu pri Generalnoj konferenciji Kršćanske adventističke Crkve. Završila je doktorat iz obrazovne psihologije i savjetovanja na Sveučilištu Andrews i iskusan je učitelj već dvadeset četiri godine. Uživa izdavati materijale koji njeguju vjeru djece i pisala je knjige i članke za Adventist Review, Adventist World, Kids Ministry Ideas i druga crkvena izdanja. Ima dvoje odrasle djece i petero unučadi.

Autor Karen Holford i Linda Koh
Godina 2017
Uvez Meki
Broj stranica 60
Format 20,5x20,5
ISBN 9789531832663
Recenzije
Ocjene

Ocjene kupaca

Ocjena "Moje vrijeme tišine s Isusom"

Napišite ocjenu

Samo registrirani korisnici mogu pisati kritike. Prijavite se ili se registrirajte.