Mojsije i Božji narod

69,00 kn

Dostupnost: Na skladištu

69,00 kn
Opis

Opis

Nije tajna da, poput mnogih odraslih osoba, i djeca vole listati i razgledavati knjige. Vole slušati priče koje im sa šarenih stranica čitaju stariji. Vole upijati zanimljive pojmove i nove informacije koje slušaju i vide. Knjige djeci znače mnogo, stoga je važno da budu kvalitetne, posebne i privlačne! Naš niz biblijskih knjiga za djecu odgovara svemu navedenom i upravo zbog toga privlači dječje poglede i pažnju. Želite li svoje dijete početi upoznavati s biblijskim junacima, događajima i poukama, počnite s novom knjigom u našoj ponudi – knjigom Mojsije i Božji narod.

Knjiga Mojsije i Božji narod temelji se na biblijskim tekstovima prepričanim za djecu. Čitajući i listajući njezine stranice, djeca će upoznati Mojsija, saznati više o njegovu rođenju i mladosti, naučiti mnogo o izraelskom narodu te vremenu ropstva u Egiptu kao i izlasku iz njega. Čut će o brojnim zanimljivim čudima, otkriti kako nam je Bog svima dao svojih Deset zapovijedi te osjetiti Božju nevjerojatnu milost i ljubav prema svakoj osobi. Tražite li krasnu knjigu o Bogu, Bibliji i divnim čudima koja se događaju u životu svake osobe koja slijedi Božje upute i dopusti Bogu da je vodi, odaberite knjigu Mojsije i Božji narod!

Knjiga Mojsije i Božji narod temelji se na biblijskim tekstovima koji se protežu od 1. do 34. poglavlja knjige Izlaska. Događaji opisani u navedenim poglavljima prepričani su za djecu prilagođenim jezikom i rječnikom te podijeljeni u 29 kratkih i zanimljivih poglavlja.

Zbog kvalitetnoga tvrdog uveza, knjiga će izdržati brojna prelistavanja njezinih stranica, a djeca će je držati jednostavno i lako. Knjiga Mojsije i Božji narod sastoji se od više od 60 u potpunosti ilustriranih stranica u boji, a svaka ilustracija bogata je zanimljivim detaljima.

Već danas posjedujte dječju knjigu koja na prekrasan i zanimljiv način prepričava biblijske retke, govori o važnim događajima i vjernim Božjim ljudima!

Godina 2018
Uvez Tvrdi
Broj stranica 64
Format 17x24,5
ISBN 9789531832878
Recenzije
Ocjene

Ocjene kupaca

Ocjena "Mojsije i Božji narod"

Napišite ocjenu

Samo registrirani korisnici mogu pisati kritike. Prijavite se ili se registrirajte.