Molitva koja ozdravlja, besplatno preuzimanje knjige

0,00 €

Dostupnost: Na skladištu

0,00 €
Opis

Opis

Pa će molitva učinjena s vjerom spasiti bolesnika!   Jakov 5,15

Među biblijskim obećanjima posebno mjesto zasigurno zauzimaju obećanja o iscjeljenju i izlječenju, a prekrasno obećanje koje ste pročitali nekoliko redaka iznad predstavlja središnju temu knjige „Molitva koja ozdravlja“ - molitvu za bolesne. Osim navođenjem brojnih biblijskih tekstova o navedenoj temi, autorica Ellen G. White u ovoj se knjizi bavi pripremom za molitvu, uvjetima za uslišenje molitve te isticanjem važnosti podčinjavanja Božjoj volji, a navodi i primjer u kojemu je sam Bog otkrio zašto je odbio odgovoriti na molitvu za iscjeljenje.

Ukoliko ste se i sami susreli s pitanjima o molitvi, bolestima, iscjeljenju, izlječenju i Božjim odgovorima na navedeno, nemojte propustiti pročitati knjigu „Molitva koja ozdravlja“!

 

Kako biste besplatno preuzeli knjigu, dodajte je u košaricu i slijedite korake za narudžbu. Nakon izvršene narudžbe, e-mailom ćete dobiti poveznicu na datoteku za preuzimanje.
Rado bismo vidjeli Vaše komentare – podijelite ih s nama!
Ukoliko želite dijeliti informacije o besplatnom preuzimanju knjige na društvenim mrežama, označite nas i stavite #ostajemdoma.

Autor Ellen G. White
Godina 2020
Broj stranica 65
ISBN 9789531832892
Recenzije
Ocjene

Ocjene kupaca

Ocjena "Molitva koja ozdravlja, besplatno preuzimanje knjige"

Napišite ocjenu

Samo registrirani korisnici mogu pisati kritike. Prijavite se ili se registrirajte.