Nevjerojatni odgovori na molitvu, audio izdanje

10,00 kn

Dostupnost: Na skladištu

10,00 kn
Opis

Opis

Audio izdanje knjige ”Nevjerojatni odgovori na molitvu”

Želite li se ohrabriti? Tragate li za nadahnućem i osvježenjem vlastitog molitvenog života? Trebate li poticaj da se molite više? Zadivljujući primjeri zapisani u Nevjerojatni odgovori na molitvu ono su što trebate i za čime tragate! 

Roger Morneau, autor velike uspješnice Nevjerojatni odgovori na molitvu, bio je čovjek nevjerojatne vjere. Posvetio je život službi bližnjima kroz molitvu; a kad se molio, događala su se čuda. Bolesni su ozdravljali, odnosi su se popravljali, poslovi su se povećavali, a životi mnogih osoba izmijenili su se za nekoliko dana. Njegova knjiga Nevjerojatni odgovori na molitvu zato je ispunjena senzacionalnim iskustvima! Slušajući ovu audio knjigu, osjetit ćete nemjerljivo uzbuđenje i divnu zahvalnost što i vi služite Bogu koji čini čak i ono što je za ljudske pojmove nemoguće. Brojni čudesni odgovori na molitve i u potpunosti preobraženi životi opisani u ovoj knjizi uvjerit će vas da se Bog brine o svakoj osobi, stoga je nabavite već danas! 

Knjiga Nevjerojatni odgovori na molitvu govori o iskustvima Rogera J. Morneaua, umirovljenoga prodavača koji je svoj život posvetio posredničkoj molitvi, i Božjim odgovorima na njegove molitve.

Budite sigurni da će čudesna istinita iskustva i svjedočanstva o Božjim nevjerojatnim odgovorima na molitvei vaš život promijeniti nabolje!

Sadržaj:
0. Naslov i posveta
1. Ovo je kuća smrti
2. Stajati u svetom vremenu
3. Rasti u milosti i poznavanju Boga
4. Isusov odjel za intenzivnu njegu
5. Molitve s visokim kamatama
6. Beskrajan popis za molitvu
7. Posredovanje za mlade
8. Molitve za bezbozne i slabe
9. Svaki je problem poziv na molitvu
10. Pogovor

Autor Roger J. Morneau
Godina 2020
Format 14x12,5
ISBN 9789531831307
Recenzije
Ocjene

Ocjene kupaca

Ocjena "Nevjerojatni odgovori na molitvu, audio izdanje"

Napišite ocjenu

Samo registrirani korisnici mogu pisati kritike. Prijavite se ili se registrirajte.