Nevjerojatni odgovori na molitvu, audio knjiga

0,00 kn

Dostupnost: Na skladištu

0,00 kn
Opis

Opis

Audio izdanje knjige ”Nevjerojatni odgovori na molitvu”

Želite li se ohrabriti? Tragate li za nadahnućem i osvježenjem vlastitog molitvenog života? Trebate li poticaj da se molite više? Zadivljujući primjeri zapisani u Nevjerojatni odgovori na molitvu ono su što trebate i za čime tragate! 

Roger Morneau, autor velike uspješnice Nevjerojatni odgovori na molitvu, bio je čovjek nevjerojatne vjere. Posvetio je život službi bližnjima kroz molitvu; a kad se molio, događala su se čuda. Bolesni su ozdravljali, odnosi su se popravljali, poslovi su se povećavali, a životi mnogih osoba izmijenili su se za nekoliko dana. Njegova knjiga Nevjerojatni odgovori na molitvu zato je ispunjena senzacionalnim iskustvima! Slušajući ovu audio knjigu, osjetit ćete nemjerljivo uzbuđenje i divnu zahvalnost što i vi služite Bogu koji čini čak i ono što je za ljudske pojmove nemoguće. Brojni čudesni odgovori na molitve i u potpunosti preobraženi životi opisani u ovoj knjizi uvjerit će vas da se Bog brine o svakoj osobi, stoga je nabavite već danas! 

Knjiga Nevjerojatni odgovori na molitvu govori o iskustvima Rogera J. Morneaua, umirovljenoga prodavača koji je svoj život posvetio posredničkoj molitvi, i Božjim odgovorima na njegove molitve.

Budite sigurni da će čudesna istinita iskustva i svjedočanstva o Božjim nevjerojatnim odgovorima na molitvei vaš život promijeniti nabolje!

Sadržaj:
0. Naslov i posveta
1. Ovo je kuća smrti
2. Stajati u svetom vremenu
3. Rasti u milosti i poznavanju Boga
4. Isusov odjel za intenzivnu njegu
5. Molitve s visokim kamatama
6. Beskrajan popis za molitvu
7. Posredovanje za mlade
8. Molitve za bezbozne i slabe
9. Svaki je problem poziv na molitvu
10. Pogovor

Kako biste preuzeli audio knjigu, dodajte je u košaricu i slijedite korake za narudžbu. Nakon izvršene narudžbe, e-mailom ćete dobiti poveznicu na datoteku za preuzimanje.

Ovaj audiozapis vlasništvo je Izdavačke kuće Znaci vremena. Neovlašteno postavljanje i umnožavanje bez suglasnosti nije dozvoljeno i sankcionira se Zakonom o autorskom pravu i srodnim pravima. Hvala na razumijevanju!

Autor Roger J. Morneau
Recenzije
Ocjene

Ocjene kupaca

Ocjena "Nevjerojatni odgovori na molitvu, audio knjiga"

Napišite ocjenu

Samo registrirani korisnici mogu pisati kritike. Prijavite se ili se registrirajte.