Nevjerojatni odgovori na molitvu

40,00 kn

Dostupnost: Na skladištu

40,00 kn
Opis

Opis

Čitanje ove knjige posebno je duhovno iskustvo!

Želite li se ohrabriti? Tragate li za nadahnućem i osvježenjem vlastitog molitvenog života? Trebate li poticaj da se molite više? Zadivljujući primjeri zapisani u Nevjerojatni odgovori na molitvu ono su što trebate i za čime tragate! 

Roger Morneau, autor velike uspješnice Nevjerojatni odgovori na molitvu, bio je čovjek nevjerojatne vjere. Posvetio je život službi bližnjima kroz molitvu; a kad se molio, događala su se čuda. Bolesni su ozdravljali, odnosi su se popravljali, poslovi su se povećavali, a životi mnogih osoba izmijenili su se za nekoliko dana. Njegova knjiga Nevjerojatni odgovori na molitvu zato je ispunjena senzacionalnim iskustvima! Čitajući je, osjetit ćete nemjerljivo uzbuđenje i divnu zahvalnost što i vi služite Bogu koji čini čak i ono što je za ljudske pojmove nemoguće. Brojni čudesni odgovori na molitve i u potpunosti preobraženi životi opisani u ovoj knjizi uvjerit će vas da se Bog brine o svakoj osobi, stoga je nabavite već danas! 

Knjiga Nevjerojatni odgovori na molitvu govori o iskustvima Rogera J. Morneaua, umirovljenoga prodavača koji je svoj život posvetio posredničkoj molitvi, i Božjim odgovorima na njegove molitve.

Budite sigurni da će čudesna istinita iskustva i svjedočanstva o Božjim nevjerojatnim odgovorima na molitve o kojima ćete čitati na stranicama knjige Nevjerojatni odgovori na molitvu i vaš život promijeniti nabolje!

 

Autor Roger J. Morneau
Godina 2018
Uvez Meki
Broj stranica 112
Format 14x20,5
ISBN 9789531831307
Recenzije
Ocjene

Ocjene kupaca

Ocjena "Nevjerojatni odgovori na molitvu"

Napišite ocjenu

Samo registrirani korisnici mogu pisati kritike. Prijavite se ili se registrirajte.