1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Oprosti. Opraštam!

Knjižica „Oprosti. Opraštam!“ sastoji se od misli iz knjiga Ellen G. White i odabranih biblijskih redaka. Svi tekstovi govore od važnosti i smislu oprosta. U knjizi pratimo što to znači oprostiti i primiti oprost te pobliže upoznajemo ljude koji su u Bibliji oprost primili ili odbili.

Više o tome

Čovjek kojega nisu mogli ubiti - Stanley Maxwell

Knjiga „Čovjek kojega nisu mogli ubiti“ životno je iskustvo vjere, borbe, kušnji, sreće i tuge. Gospodin Wong primjer je nepokolebljive vjere u Božju volju. On i njegova obitelj godinama su bili meta napada i zlostavljanja. Nema sumnje da ćete pustiti suze čitajući o onome što je ova skromna, kineska obitelj proživljavala.

Više o tome

Tri posljednja sata - Samuel Woodrow Tannyhill

Ova mala knjižica prepričava dinamičnu priču obraćenja Samuela Woodrowa Tannyhilla, čovjeka osuđenog na smrt. Njegovo problematično djetinjstvo dovelo ga je u pogrešno društvo te je njegovo suočavanje s izvršiteljima zakona bilo sve strašnije i češće.

Više o tome

Korak u sigurnost - Mark A. Finley

Knjiga Korak u sigurnost namijenjena je onima koji žele proučiti duboke biblijske istine. Jednostavnost izraza, mnoštvo citata iz Biblije te razne parabole izvučene iz stvarnosti čine ovu knjigu zanimljivom i dinamičnom.

Više o tome

Umrijet ću slobodan - Humberto Noble Alexander i Kay D. Rizzo

Ako je ono što od jedne knjige tražite: iskustvo, nevjerojatnost, čudo, čitanje u jednom dahu, emocije…, tada je ova knjiga za vas! Knjiga Umrijet ću slobodan životno je iskustvo pastora Humberta Noblea Alexandera 60-ih godina 20. stoljeća u Kubi.

Više o tome

Što znaju sretni bračni parovi

 

U svakoj seriji, filmu pa čak i videospotu susrećemo nesavršene parove i obitelji pune problema, supružnike koji se vrijeđaju i tuku. No to nam ne bi trebalo postati mjerilo. Zašto ne bismo gledali na pozitivne karakteristike naših supružnika, pronašli razloge da im se divimo?
U ovoj knjizi pronalazimo sretne bračne parove koji imaju sposobnost komuniciranja, dijeljenja svojih najdubljih osjećaja i aktivnog slušanja.
To su parovi kod kojih vidimo onu drugu, pozitivnu stranu braka u kojoj postoji toplina, ljubav i briga. Izdvojite malo vremena za ovu kratku, ali poučnu knjižicu koja će vam zasigurno promijeniti dosadašnje navike.

Više o tome

Sreća od zida do zida

Knjiga Sreća od zida do zida donosi vam pregršt savjeta napisanih na temu uspješnih bračnih odnosa. Toplo je preporučujemo svakom bračnom paru, a posebno parovima koji razmišljaju o vjenčanju. To je prekrasna knjiga, jednostavno napisana i vrlo laka za čitanje i razumijevanje. Sadrži primjere situacija i odgovore stvarnih parova, situacija u kojima smo se često nalazili ne razmišljajući kako to percipira druga osoba. To su situacije koje nedostatkom komunikacije dovode do problema, pa čak i rastave brakova, ali ako se pridržavate napisanih uputa, zajamčen vam je uspješan život kao mužu i ženi, kao obitelji.

Više o tome

Ellen G. White: Molitva koja ozdravlja

Središnja tema ove nevelike knjižice jest molitva za ozdravljenje bolesnika. Autorica Ellen G. White piše o molitvi, uvjetima molitve za bolesne i ispravnom pristupanju prema životnim navikama. Iz ove knjižice sam naučila kako postoji puno čimbenika koji ovise o ozdravljenju i oni se ne tiču samo milostivog Boga koji ima moć iscijeliti, izliječiti, čak vratiti iz smrti.

Više o tome

Nada za današnje obitelji - Willie i Elaine Oliver

Istina je da se sveti krug oko obitelji u današnjem vremenu neprekidno nastoji izbrisati raznim modernim alternativama, idejama koje promoviraju mediji, zlouporabom Biblije i kršćanstva i sl., ali kako i sam naslov ove male knjižice kaže, nada za današnje obitelji postoji.

Više o tome

Istina o Bogu

Što mislite o Bogu? Jeste li razmišljali o Njegovom karakteru? Tko je On uopće? Postoje li u Bibliji dva Boga? Jedan u Starom, a jedan u Novom zavjetu? Kako pomiriti naoko toliko različite slike? Govornik, pisac i pastor Dwight K. Nelson u knjizi Istina o Bogu razrješuje sve nejasnoće oko ovih pitanja.

Više o tome
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5