1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

BookStop knjižara i diskont

Izuzetno smo sretni i ponosni što vam možemo predstaviti naš novi poslovni prostor: BookStop knjižaru i diskont na novoj adresi u samome centru Zagreba, u Ilici 34.

Više o tome

Od tragedije do trijumfa

U posljednje vrijeme bolest nam nije strani pojam. I ne samo to. Bolest je postala sastavni dio naše svakodnevnice. Mediji nas bombardiraju tragičnim naslovima, novim brojevima. I prije globalne pandemije ne možemo reći da je stanje bilo bajno, ali posljednja je godina donijela brojna razočaranja, patnju i gubitke.

Više o tome

Mark A. Finley: ”Nada za teška vremena” – recenzija knjige

Protekla godina, kao i ova tekuća, sa sobom su donijele mnoštvo izazova, teškoća, bolesti, neizvjesnosti i patnje. Mediji su prepuni zastrašujućih vijesti, crnih statistika, a ljudi se boje jedni drugih kao i budućnosti jer ne znaju što ih očekuje.

Više o tome

Kako preuzeti besplatne proizvode

U videu ćete vidjeti postupak besplatnog preuzimanja materijala s naše web-trgovine znaci-vremena.com. Preuzmite besplatno: audioknjige, e-knjige, bojanke, pozadine za računala i mobitele.

 

Više o tome

Granice u vezi, H.Cloud i J.Townsend

Mnogi od nas su tragali ili još uvijek tragaju za svojom srodnom dušom. Koliko puta vam se dogodilo da ste započeli vezu s nekim, neko vrijeme se činilo da sve ide u dobrom smjeru, ali onda se dogodilo nešto što je uzrokovalo razočaranje i shvatili ste da to ipak nije to? Vjerojatno smo svi to prošli barem jednom. Iako hodanje s drugom osobom donosi teškoće, ipak donosi i neke koristi jer ćemo iz svakog odnosa nešto naučiti. No ono što nije korisno su nezdravi odnosi s pogrešnim partnerima i njih treba u potpunosti izbjegavati. U tome će nam pomoći granice.

Više o tome

Otvori prozorčić - Biblijske priče

Voljeli biste vaše dijete malo bolje upoznati s vjerom u Boga, približiti mu biblijske priče ili mu pokazati koliko je vjera važna u našim životima, ali ni sami ne znate od kuda krenuti? Evo slikovnice koja će vam u tome pomoći. Idealna je kao uvod u biblijske priče za djecu, a da to ne bude nimalno monotono ili dosadno.

Više o tome

Traganje za Bogom kojega bismo mogli voljeti, Chris Blake

Ne možemo poreći da su nas neki događaji u ovoj godini prilično pogodili. Čini mi se kao da smo u zadnje vrijeme svi malo poljuljani, možda frustrirani, gubimo volju i nadu, iscrpljeni smo. Zato preporučam ovu knjigu koja će vas umiriti, motivirati, pomoći da izdržite. U moje je ruke stigla baš u pravo vrijeme i zaista ima neko pozitivno, umirujuće djelovanje.

Više o tome

Josip Salajster: „Zapadno od pakla“ - recenzija knjige

Tko se od nas, poput pjesnika Sergeja Jesenjina, barem jednom u životu nije zapitao: „Tko sam? Što sam?“ Odakle smo došli, zašto živimo, kamo idemo? Koji je smisao i ima li ga uopće? Ista ta pitanja mučila su um mladića koji je svoj život odlučio posvetiti glumačkoj karijeri.

Više o tome

Julian Melgosa i Michelson Borges: "Moć nade" - recenzija knjige

U ovim neobičnim vremenima, kad nam je sloboda kretanja ograničena i socijalni kontakti svedeni na minimum, dolazi do loših misli i razmišljanja i povlačenja u sebe. Međutim, ono što nam ovo izazovno vrijeme donosi, može nam ukazati na ono što u životu imamo i što možemo cijeniti iz dana u dan, a ne u svemu pronalaziti loše i isticati upravo to loše.

Više o tome

Ellen G. White: "Poruka nade" - recenzija knjige

Jeste li se ikada našli u situaciji da imate „rupu“ u natrpanom dnevnom rasporedu i pritom razmišljali: Kako bi bilo dobro da sad imam pri ruci nešto ohrabrujuće za čitanje umjesto svih onih negativnih ili ispraznih informacija kojima smo bombardirani putem naših pametnih telefona? Ja sam izvrsno rješenje pronašla u knjižici „Poruka nade“ koju uvijek mogu nositi sa sobom jer je mala, stane u svaku torbu, a nudi pregršt ohrabrenja koja su mi svakoga dana potrebna.

Više o tome
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4