1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Sreća od zida do zida

Knjiga Sreća od zida do zida donosi vam pregršt savjeta napisanih na temu uspješnih bračnih odnosa. Toplo je preporučujemo svakom bračnom paru, a posebno parovima koji razmišljaju o vjenčanju. To je prekrasna knjiga, jednostavno napisana i vrlo laka za čitanje i razumijevanje. Sadrži primjere situacija i odgovore stvarnih parova, situacija u kojima smo se često nalazili ne razmišljajući kako to percipira druga osoba. To su situacije koje nedostatkom komunikacije dovode do problema, pa čak i rastave brakova, ali ako se pridržavate napisanih uputa, zajamčen vam je uspješan život kao mužu i ženi, kao obitelji.

Više o tome

Ellen G. White: Molitva koja ozdravlja

Središnja tema ove nevelike knjižice jest molitva za ozdravljenje bolesnika. Autorica Ellen G. White piše o molitvi, uvjetima molitve za bolesne i ispravnom pristupanju prema životnim navikama. Iz ove knjižice sam naučila kako postoji puno čimbenika koji ovise o ozdravljenju i oni se ne tiču samo milostivog Boga koji ima moć iscijeliti, izliječiti, čak vratiti iz smrti.

Više o tome

Nada za današnje obitelji Willia i Elaine Oliver

Istina je da se sveti krug oko obitelji u današnjem vremenu neprekidno nastoji izbrisati raznim modernim alternativama, idejama koje promoviraju mediji, zlouporabom Biblije i kršćanstva i sl., ali kako i sam naslov ove male knjižice kaže, nada za današnje obitelji postoji.

Više o tome

Istina o Bogu

Što mislite o Bogu? Jeste li razmišljali o Njegovom karakteru? Tko je On uopće? Postoje li u Bibliji dva Boga? Jedan u Starom, a jedan u Novom zavjetu? Kako pomiriti naoko toliko različite slike? Govornik, pisac i pastor Dwight K. Nelson u knjizi Istina o Bogu razrješuje sve nejasnoće oko ovih pitanja.

Više o tome

BookStop knjižara i diskont

Izuzetno smo sretni i ponosni što vam možemo predstaviti naš novi poslovni prostor: BookStop knjižaru i diskont na novoj adresi u samome centru Zagreba, u Ilici 34.

Više o tome

Od tragedije do trijumfa

U posljednje vrijeme bolest nam nije strani pojam. I ne samo to. Bolest je postala sastavni dio naše svakodnevnice. Mediji nas bombardiraju tragičnim naslovima, novim brojevima. I prije globalne pandemije ne možemo reći da je stanje bilo bajno, ali posljednja je godina donijela brojna razočaranja, patnju i gubitke.

Više o tome

Mark A. Finley: ”Nada za teška vremena” – recenzija knjige

Protekla godina, kao i ova tekuća, sa sobom su donijele mnoštvo izazova, teškoća, bolesti, neizvjesnosti i patnje. Mediji su prepuni zastrašujućih vijesti, crnih statistika, a ljudi se boje jedni drugih kao i budućnosti jer ne znaju što ih očekuje.

Više o tome

Kako preuzeti besplatne proizvode

U videu ćete vidjeti postupak besplatnog preuzimanja materijala s naše web-trgovine znaci-vremena.com. Preuzmite besplatno: audioknjige, e-knjige, bojanke, pozadine za računala i mobitele.

 

Više o tome

Granice u vezi, H.Cloud i J.Townsend

Mnogi od nas su tragali ili još uvijek tragaju za svojom srodnom dušom. Koliko puta vam se dogodilo da ste započeli vezu s nekim, neko vrijeme se činilo da sve ide u dobrom smjeru, ali onda se dogodilo nešto što je uzrokovalo razočaranje i shvatili ste da to ipak nije to? Vjerojatno smo svi to prošli barem jednom. Iako hodanje s drugom osobom donosi teškoće, ipak donosi i neke koristi jer ćemo iz svakog odnosa nešto naučiti. No ono što nije korisno su nezdravi odnosi s pogrešnim partnerima i njih treba u potpunosti izbjegavati. U tome će nam pomoći granice.

Više o tome

Otvori prozorčić - Biblijske priče

Voljeli biste vaše dijete malo bolje upoznati s vjerom u Boga, približiti mu biblijske priče ili mu pokazati koliko je vjera važna u našim životima, ali ni sami ne znate od kuda krenuti? Evo slikovnice koja će vam u tome pomoći. Idealna je kao uvod u biblijske priče za djecu, a da to ne bude nimalno monotono ili dosadno.

Više o tome
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5