1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Granice u vezi, H.Cloud i J.Townsend

Mnogi od nas su tragali ili još uvijek tragaju za svojom srodnom dušom. Koliko puta vam se dogodilo da ste započeli vezu s nekim, neko vrijeme se činilo da sve ide u dobrom smjeru, ali onda se dogodilo nešto što je uzrokovalo razočaranje i shvatili ste da to ipak nije to? Vjerojatno smo svi to prošli barem jednom. Iako hodanje s drugom osobom donosi teškoće, ipak donosi i neke koristi jer ćemo iz svakog odnosa nešto naučiti. No ono što nije korisno su nezdravi odnosi s pogrešnim partnerima i njih treba u potpunosti izbjegavati. U tome će nam pomoći granice.

Više o tome

Otvori prozorčić - Biblijske priče

Voljeli biste vaše dijete malo bolje upoznati s vjerom u Boga, približiti mu biblijske priče ili mu pokazati koliko je vjera važna u našim životima, ali ni sami ne znate od kuda krenuti? Evo slikovnice koja će vam u tome pomoći. Idealna je kao uvod u biblijske priče za djecu, a da to ne bude nimalno monotono ili dosadno.

Više o tome

Traganje za Bogom kojega bismo mogli voljeti, Chris Blake

Ne možemo poreći da su nas neki događaji u ovoj godini prilično pogodili. Čini mi se kao da smo u zadnje vrijeme svi malo poljuljani, možda frustrirani, gubimo volju i nadu, iscrpljeni smo. Zato preporučam ovu knjigu koja će vas umiriti, motivirati, pomoći da izdržite. U moje je ruke stigla baš u pravo vrijeme i zaista ima neko pozitivno, umirujuće djelovanje.

Više o tome

Josip Salajster: „Zapadno od pakla“ - recenzija knjige

Tko se od nas, poput pjesnika Sergeja Jesenjina, barem jednom u životu nije zapitao: „Tko sam? Što sam?“ Odakle smo došli, zašto živimo, kamo idemo? Koji je smisao i ima li ga uopće? Ista ta pitanja mučila su um mladića koji je svoj život odlučio posvetiti glumačkoj karijeri.

Više o tome

Julian Melgosa i Michelson Borges: "Moć nade" - recenzija knjige

U ovim neobičnim vremenima, kad nam je sloboda kretanja ograničena i socijalni kontakti svedeni na minimum, dolazi do loših misli i razmišljanja i povlačenja u sebe. Međutim, ono što nam ovo izazovno vrijeme donosi, može nam ukazati na ono što u životu imamo i što možemo cijeniti iz dana u dan, a ne u svemu pronalaziti loše i isticati upravo to loše.

Više o tome

Ellen G. White: "Poruka nade" - recenzija knjige

Jeste li se ikada našli u situaciji da imate „rupu“ u natrpanom dnevnom rasporedu i pritom razmišljali: Kako bi bilo dobro da sad imam pri ruci nešto ohrabrujuće za čitanje umjesto svih onih negativnih ili ispraznih informacija kojima smo bombardirani putem naših pametnih telefona? Ja sam izvrsno rješenje pronašla u knjižici „Poruka nade“ koju uvijek mogu nositi sa sobom jer je mala, stane u svaku torbu, a nudi pregršt ohrabrenja koja su mi svakoga dana potrebna.

Više o tome

Potres u Zagrebu

Snimka nadzorne kamere za vrijeme potresa u prodajnom prostoru knjižare Znaci vremena, na adresi Prilaz Gjure Deželića 77 u Zagrebu.

Više o tome

Mark A. Finley - Nada za budućnost

Što nam budućnost donosi? Govore li nam sve češće nevolje i patnje u svijetu nešto o toj budućnosti? Plaši li nas to? Vjerujemo li da dolazi nešto bolje? Ima li nade za budućnost, i kakve? Odgovori na sva ta pitanja sadržani su u ovoj prekrasnoj knjižici koja se čita u jednom dahu.

Više o tome

Isusove usporedbe

„Sve je to Isus govorio narodu u usporedbama i ništa mu nije rekao bez usporedaba, da se ispuni proročka riječ: 'U usporedbama ću progovoriti: otkrit ću savršenstvo od postanka svijeta.'“ (Matej 13,34.35)

Više o tome

Interliber 2019.

0ve godine održao se četrdeset i drugi Međunarodni sajam knjiga Interliber u Zagrebu. Za nas je ova godina bila posebna jer smo izlažući naše knjige proslavili pedesetu obljetnicu postojanja i djelovanja Izdavačke kuće Znaci vremena.

Više o tome
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4