1. 1
  2. 2

STRAST ZA MOLITVOM – recenzija knjige

Često čujem zanimljiva iskustva ljudi koji su otvorili Bibliju i to, gle, upravo na mjestu koje im je dalo odgovor koji im je u tom trenutku baš bio potreban. Dakako, jedan vjernik nikako to ne pripisuje slučaju. Vjerujemo da nam Bog i na ovakav način progovara.

Upravo se to dogodilo meni kada sam u ruke uzela knjigu „Strast za molitvom“. Početak je godine i vrijeme novih odluka. Nažalost, mnoge od njih su kratkoga vijeka, ali moje je razmišljanje bilo da bi upravo molitva mogla biti od pomoći da svoje odluke sprovedem na duže staze.

Više o tome

ZNACI VREMENA NA INTERLIBERU 2018.

Na ovogodišnjem Interliberu – najvećem hrvatskom sajmu knjiga održanom u Zagrebu od 13. do 18. studenog – posjetiteljima smo uz više od 300 izlagača iz Hrvatske i inozemstva i mi predstavili dio svoje ponude.

I ove smo godine veselo skupljali ideje, pomno razrađivali planove i pažljivo mislili na svaki detalj kako bismo predstavili nešto neuobičajeno, kako bismo pripremili nešto nezaboravno i kako bi posjetitelji s našeg štanda otišli bogatiji – bogatiji radošću, osmijesima i knjigama koje će im obiljem korisnih savjeta pomoći da unaprijede vlastiti život.

Više o tome

Promocija knjige „Vjeruj u velike stvari“

Osim što je i ove godine sudjelovala na Interliberu, najvećem međunarodnom sajmu knjiga, Izdavačka kuća Znaci vremena ovaj je put imala posebnu prednost – predstaviti čitateljskoj publici knjigu "Vjeruj u velike stvari" poznatog svjetskog neurokirurga i političara, dr. Bena Carsona.

Promocija je održana na glavnoj pozornici šestoga paviljona na Zagrebačkom velesajmu u petak, 16. studenoga 2018., u 16 sati.

Više o tome

Pulska promocija knjige TAJNA ISUSOVOG IDENTITETA

Promocija knjige Frederika Milera TAJNA ISUSOVOG IDENTITETA održana je kao prvi program Mjeseca hrvatske knjige u Gradskoj knjižnici i čitaonici Pula.

- Zaista je velika čast i zadovoljstvo predstavljati knjigu izuzetnog mladog čovjeka, izvrsnog govornika koji je završio studij ekonomije i teologije. Nažalost, nije živio dugo, ali ostavio nam je toliko toga. Ne zaboravimo da je ovo djelo nastalo tijekom teške bolesti, kazao je Mario Šijan u ime organizatora predstavljanja, izdavačke kuće Znaci vremena.

Više o tome

Zagrebačka promocija knjige TAJNA ISUSOVOG IDENTITETA

U četvrtak 11. listopada 2018. u Gradskoj knjižnici i čitaonici Bogdana Ogrizovića u Preradovićevoj 5 u Zagrebu održana je svečana promocija knjige TAJNA ISUSOVOG IDENTITETA. Autor ove knjige je Frederik Miler (1971-2017). Frederik je bio teolog, pastor, javni govornik, glazbenik i pisac koji je u svojem relativno kratkom životu kroz svoja djela uspio dotaknuti srca i umove tisuća ljudi.

Više o tome

VJERUJ U VELIKE STVARI - recenzija s bloga Knjigograd

S vremena na vrijeme volim pročitati knjigu s područja psihologije i samopomoći i u tim trenucima najčešće biram knjige izdavača Znaci vremena. Sve njihove knjige koje sam do sada čitala su vrlo pozitivno djelovale na mene, vrlo su motivirajuće i pomažu stvoriti pozitivan i hrabar stav prema životu i svemu s čim se susrećemo.

Više o tome

NAUČITE ŽIVJETI SRETNIJE - recenzija knjige

Već sama naslovnica knjige NAUČITE ŽIVJETI SRETNIJE dovoljna je da vas razveseli; vesela i poletna, nagovještava pozitivno i korisno štivo. Šezdesettrogodišnji njemački autor u ovoj nam knjizi donosi savjete kako se vratiti sretnijem i zdravijem životu i kako živjeti punim plućima.

Ispričat će nam kako je uz pomoć knjiga iz medicine i psihologije izliječio svoje tjelesne tegobe uzrokovane stresom i vratio zdravlje i veselje u svoj život.

Više o tome

PLES NA RUBU – recenzija knjige

Marica je napustila svoj dom u Starom Slatniku s četrnaest godina kada je otišla u internatsku školu u Zagorju, a tamo je upoznala i svog budućeg muža – plemenitog mladića Branislava koji je studirao teologiju. Vjenčali su se 1985. godine te odselili u Englesku gdje su živjeli sedam godina, a potom preselili u Sjevernu Irsku.

Na svoj trideset i treći rođendan Marica je zaprimila vijest da je njena majka Marija teško bolesna. U trenutku se sve promijenilo.

Više o tome

ZNACI VREMENA NA INTERLIBERU 2017.

Ove se godine na Interliberu, sajmu knjiga koji se u Zagrebu održavao od 7. do 12. studenog, izdavačka kuća Znaci vremena predstavila programom kojim je privukla veliku pozornost brojnih posjetitelja! Prigodne knjige, rokovnik s biblijskim stihovima, promocije i replika prvoga Gutenbergova tiskarskog stroja bili su samo dio ovogodišnje lijepe ponude.

Više o tome

Promocija 40. izdanja knjige PUT KRISTU

U četvrtak, 21. rujna 2017., u Knjižnici i čitaonici Bogdana Ogrizovića u Preradovićevoj 5 u Zagrebu održana je svečana promocija 40. izdanja knjige PUT KRISTU. Autorica ovog književnog i duhovnog dragulja je kršćanska spisateljica Ellen G. White (1827. – 1915.), najprevođenija američka spisateljica svih vremena i jedna od najutjecajnijih autorica s područja duhovnosti. Tijekom života napisala je više od 5000 članaka, 40 knjiga i preko 50 000 rukopisa s različitim porukama vezanima uz duhovnost, zdravlje, odgoj i obiteljski život.

Više o tome
  1. 1
  2. 2