Još je jedna godina iza nas

...i to je prilika da se osvrnemo na sve lijepe trenutke i uspjehe koje smo zajedno s vama ostvarili u 2019. godini. 

Mnogo je novih knjiga ugledalo svjetlo dana, predstavili smo i neke nove proizvode (poput palčića za čitanje), održano je i nekoliko promocija, sudjelovali smo na dvama sajmovima knjiga (Interliber i Sa(n)jam knjige u Istri), predstavili osobitu novost u svijetu izdavaštva: audioknjige te, kao vrhunac svega, proslavili jubilarnih 50 godina djelovanja uz prigodne popuste od čak 50%!

Znaci vremena - 2019          Znaci vremena - 2019Znaci vremena - 2019

 

Sve to, dragi naši knjigoljupci, suradnici, partneri i kupci, ne bi bilo moguće bez vas. Stoga vam HVALA na velikoj podršci! Hvala vam što nas pratite na društvenim mrežama, čitate naš newsletter, posjećujete našu knjižaru, naručujete u našoj web-trgovini... hvala vam na svakoj narudžbi, lajku i komentaru.

Naša je iskrena želja da vam nova 2020. godina donese obilje sretnih trenutaka, zdravlje, uspjeh, Božje blagoslove i, naravno, mnogo dobrih knjiga! Radujemo se druženju i u novoj godini, jer smo za vas pripremili brojna iznenađenja i nove naslove! Od srca vam želimo sretnu, mirnu, uspješnu, radosnu i blagoslovljenu novu 2020. godinu i hvala vam na dosadašnjim prekrasnim iskustvima, divnim druženjima i velikoj podršci!

Hvala vam što nas pratite!

Back to posts

Komentari

Morate biti prijavljeni da bi ste mogli komentirati članak.

kliknite ovdje to log in