Korak u sigurnost - Mark A. Finley

Knjiga Korak u sigurnost namijenjena je onima koji žele proučiti duboke biblijske istine. Jednostavnost izraza, mnoštvo citata iz Biblije te razne parabole izvučene iz stvarnosti čine ovu knjigu zanimljivom i dinamičnom.

Ovo štivo je ono koje ne možete prestati čitati i čijom se svakom novom stranicom otkrivaju novi detalji iz Biblije koji otvaranju oči i stvaraju žudnju za znanjem. Knjiga obuhvaća teme poput Kristova raspeća, Njegovog drugog dolaska na Zemlju, biblijskih proročanstva (ona ispunjena i ona koja dolaze); sadrži objašnjenja Božjih zapovijedi, stanje nakon smrti, buduće događaje na Zemlji itd.

Zaista je spektar tema u ovom štivu širok i podroban. Svatko tko sa zanimanjem pristupi ovoj knjizi, neće ostati razočaran. Također, oduševljeni će ostati i oni koji su početnici u proučavanju Biblije i oni koji ju već dobro poznaju.

Ovu knjigu bih preporučila svakome tko želi otvoriti srce prema Kristu i osvjedočiti se vječnim istinama koje mijenjaju život. Vjerujte, nakon što zatvorite posljednju stranicu, vaša želja za Božjom riječju bit će snažna, a vaša veza sa Stvoriteljem uspostavljena i ojačana.

I na kraju, naslov knjige odlično opisuje djelovanje iste: ova knjiga je korak u sigurnost Kristova naručja.

 

Napisala: Mirna Đurin

Back to posts

Komentari

Morate biti prijavljeni da bi ste mogli komentirati članak.

kliknite ovdje to log in