Otvori prozorčić - Biblijske priče

Voljeli biste vaše dijete malo bolje upoznati s vjerom u Boga, približiti mu biblijske priče ili mu pokazati koliko je vjera važna u našim životima, ali ni sami ne znate od kuda krenuti? Evo slikovnice koja će vam u tome pomoći. Idealna je kao uvod u biblijske priče za djecu, a da to ne bude nimalno monotono ili dosadno.

Predivna, šarena, motivirajuća slikovnica u kojoj će vaši mališani uživati, ali i vi zajedno s njima! Priče su kratke, zanimljive i ispričane jednostavnim dječjim jezikom, a 32 prozorčića upotpunjuju priče i daju novu dimenziju čitanju pa će ono biti još zabavnije.

Otvori prozorčić - Biblijske priče

Slikovnica sadrži 13 priča iz Starog i Novog zavjeta koje su popraćene predivnim ilustracijama. Tako će vaši mališani čitati o postanku svijeta, o Noinoj arki, Isusovom rođenju i uskrsnuću te mnogim drugim događajima. Slikovnica je interaktivna, potiče na kretivnost i daljnje razmišljanje o biblijskim ličnostima. Vaši mališani će uz nju puno naučiti, a istodobno se i zabaviti otvarajući prozorčiće na svakoj strani.

 

Recenzija: Blog KNJIGOGRAD
https://knjigograd.blogspot.com/2020/06/naslov-otvoriprozorcic-broj-stranica-20.html?m=1

Back to posts

Komentari

Morate biti prijavljeni da bi ste mogli komentirati članak.

kliknite ovdje to log in