Promocija 40. izdanja knjige PUT KRISTU

 

Promocija 40. izdanja knjige PUT KRISTUU četvrtak, 21. rujna 2017., u Knjižnici i čitaonici Bogdana Ogrizovića u Preradovićevoj 5 u Zagrebu održana je svečana promocija 40. izdanja knjige PUT KRISTU. Autorica ovog književnog i duhovnog dragulja je kršćanska spisateljica Ellen G. White (1827. – 1915.), najprevođenija američka spisateljica svih vremena i jedna od najutjecajnijih autorica s područja duhovnosti. Tijekom života napisala je više od 5000 članaka, 40 knjiga i preko 50 000 rukopisa s različitim porukama vezanima uz duhovnost, zdravlje, odgoj i obiteljski život.

Tajna knjige PUT KRISTU

Promocija 40. izdanja knjige PUT KRISTU

PUT KRISTU je njezina najčitanija knjiga koja je prevedena na više od 150 jezika. Prvo izdanje na hrvatskom jeziku tiskano je davne 1913. godine u Hamburgu, a ove godine obilježavamo njezino 40. izdanje! Malo koja knjiga može se pohvaliti ovako dugom tradicijom i milijunskim čitateljstvom. U čemu je tajna?

Promocija 40. izdanja knjige PUT KRISTUKnjiga PUT KRISTU krije predivne i ohrabrujuće poruke koje nijednog čitatelja neće ostaviti ravnodušnim. Pisana jednostavnim i lako razumljivim jezikom, ova je knjiga prava riznica nadahnutih misli i bezvremenskih savjeta za ispunjen i radostan život u Kristu. Njezine vrijedne poruke prepoznale su generacije čitatelja diljem svijeta, a oni koji dosad još nisu imali priliku susresti se njom mogli su to učiniti u četvrtak, 21. rujna, na našoj promociji.

Promocija – okupljanje istinskih ljubitelja pisane riječi

Promocija 40. izdanja knjige PUT KRISTUU predivnom i ugodnom ambijentu Knjižnice i čitaonice Bogdana Ogrizovića u četvrtak uvečer okupili su se istinski ljubitelji pisane riječi. Promociju je moderirao profesor Miroslav Vukmanić, a na samome početku prisutne su pozdravili direktor Izdavačke kuće Znaci vremena, Mario Šijan, te voditeljica knjižnice, dr. sc. Jasna Kovačević. Publici su se zatim obratili naši gosti govornici: dr. sc. Ivan Đidara, direktor Izdavačke kuće Znaci vremena od 1992. do 1993. godine, mr. sc. Drago Obradović, jedini stručnjak za arheologiju Bliskog istoka, povijest civilizacija i Sveto pismo Staroga zavjeta na prostoru jugoistočne Europe te direktor Izdavačke kuće Znaci vremena od 1995. do 2003. godine, te teolozi Mladen Juričević i Dario Kovačević. Zahvaljujući teologu Josipu Salajsteru, svi prisutni imali su priliku uživati u čitanju odabranih dijelova iz knjige PUT KRISTU i otkriti blago koje čitatelji u njoj pronalaze već više od stotinu godina.

Promocija 40. izdanja knjige PUT KRISTUTakođer, za naše posjetitelje pripremili smo i izložbu prethodnih izdanja, a svakom smo pojedincu darovali i primjerak knjige PUT KRISTU, u želji da što više ljudi upozna Krista i pronađe put k Njemu. Nakon promocije uslijedila je prava rođendanska proslava, uz prigodnu zakusku i opušteni razgovor.

I na kraju ostaje… HVALA!

Promocija 40. izdanja knjige PUT KRISTUOd srca smo zahvalni svim posjetiteljima, govornicima i suradnicima koji su zajedno s nama proslavili 40. rođendan jedne od najposebnijih knjiga ikada napisanih. Vjerujemo da je ova promocija bila blagoslov ne samo za organizatore već i za svakog posjetitelja. No i ako niste bili u mogućnosti pridružiti nam se na promociji, svejedno možete uživati u divnim mislima iz knjige PUT KRISTU – možete je nabaviti u našoj knjižari ili web-trgovini po nevjerojatno povoljnoj cijeni. Ne propustite ovu izvanrednu priliku da i vi svoj život obogatite pravim vrijednostima i da u svoje srce i um pohranite mnoge mudrosti koje se kriju u ovoj veličanstvenoj knjizi!

 

Selena Pleško

 Promocija 40. izdanja knjige PUT KRISTUPromocija 40. izdanja knjige PUT KRISTUPromocija 40. izdanja knjige PUT KRISTUPromocija 40. izdanja knjige PUT KRISTUPromocija 40. izdanja knjige PUT KRISTUPromocija 40. izdanja knjige PUT KRISTUPromocija 40. izdanja knjige PUT KRISTUPromocija 40. izdanja knjige PUT KRISTUPromocija 40. izdanja knjige PUT KRISTU

Back to posts