Promocija knjige „Vjeruj u velike stvari“

Osim što je i ove godine sudjelovala na Interliberu, najvećem međunarodnom sajmu knjiga, Izdavačka kuća Znaci vremena ovaj je put imala posebnu prednost – predstaviti čitateljskoj publici knjigu "Vjeruj u velike stvari" poznatog svjetskog neurokirurga i političara, dr. Bena Carsona.

Promocija je održana na glavnoj pozornici šestoga paviljona na Zagrebačkom velesajmu u petak, 16. studenoga 2018., u 16 sati.Ovu vrijednu knjigu okupljenima su predstavili Mario Šijan, direktor Izdavačke kuće Znaci vremena i urednik knjige, Dajana Jurakić Milovac, blogerica s bloga „Knjigograd“, Slavica Marčeta, psihološka savjetnica te Jolanda Werner, prevoditeljica knjige, a moderatorica je bila Selena Brkić, magistra hrvatskoga jezika i komparativne književnosti. Značajnije podatke o autorovu životu izložio je Mario Šijan, dok je blogerica Dajana govorila o važnosti stvaranja i njegovanja čitateljske kulture te o utjecaju koji knjige mogu izvršiti na život pojedinca. Budući da autor u knjizi na nekoliko mjesta naglašava veliku ulogu koju je u životu njega i njegova brata odigrala njihova majka, potičući ih da uvijek daju sve od sebe i da čitaju što više mogu, Slavica Marčeta osvrnula se na važnost roditeljskog utjecaja na budući uspjeh djeteta. Također, govorila je i o čarobnoj moći pozitivnog razmišljanja, niti vodilji ove svjetske uspješnice.

Promocija knjige „Vjeruj u velike stvari“Na samome kraju, Jolanda Werner iznijela je svoje dojmove o knjizi te pročitala nekoliko ulomaka, a zatim smo sve prisutne pozvali da posjete štand Izdavačke kuće Znaci vremena, razgledaju bogatu ponudu, besplatno izmjere tlak, sudjeluju u nagradnoj igri te nabave ovu neprocjenjivu knjigu. Zahvalni smo Bogu na prilici da ovako vrijednu literaturu predstavimo široj javnosti i vjerujemo da su naše knjige našle svoj put do istinskih knjigoljubaca.

Back to posts

Komentari

Morate biti prijavljeni da bi ste mogli komentirati članak.

kliknite ovdje to log in