ZNACI VREMENA NA INTERLIBERU 2018.

 

Na ovogodišnjem Interliberu – najvećem hrvatskom sajmu knjiga održanom u Zagrebu od 13. do 18. studenog – posjetiteljima smo uz više od 300 izlagača iz Hrvatske i inozemstva i mi predstavili dio svoje ponude. I ove smo godine veselo skupljali ideje, pomno razrađivali planove i pažljivo mislili na svaki detalj kako bismo predstavili nešto neuobičajeno, kako bismo pripremili nešto nezaboravno i kako bi posjetitelji s našeg štanda otišli bogatiji – bogatiji radošću, osmijesima i knjigama koje će im obiljem korisnih savjeta pomoći da unaprijede vlastiti život.

Od najvećih knjiga Interlibera 2018. godine…

ZNACI VREMENA NA INTERLIBERU 2018. Želeći ukazati na važnost zdravlja i poboljšanja tjelesnog, duhovnog te duševnog zdravlja svakog pojedinca, na Interliberu smo predstavili dio naše ponude usmjeren upravo na te teme. Tako ste ove godine na našem štandu mogli vidjeti najveće knjige Interlibera 2018. čiji su naslovi pozivali na brigu za zdravlje, mogli ste se fotografirati s njima, sjediti na njima i odmarati se oslonjeni na njihove čvrste korice. Osim pauzom uz najveće knjige, predah ste mogli uzeti i uz besplatno mjerenje tlaka. Taj kratki predah dobro je došao svima kojima su gužva i umor izazvali nervozu i pomanjkanje volje za daljnje istraživanje bogate ponude knjiga na štandovima. Svakom zainteresiranom posjetitelju rado smo darovali divnu knjigu Naučite živjeti sretnije i kalendar sa zgodnim zdravstvenim savjetima za 2019. godinu, a našao se tu i sladak dar za sve kupce – novi rokovnik s biblijskim stihovima za svaki tjedan u novoj godini. Posebno nas je obradovala prilika da upravo na Interliberu 2018. predstavimo novo, drugo izdanje knjige Vjeruj u velike stvari. To smo učinili u petak 16. studenog na promociji ove velike uspješnice koju se sada, osim u mekom, može kupiti i u tvrdom uvezu!

… do najveće radosti!

ZNACI VREMENA NA INTERLIBERU 2018. Na kraju, nakon šest prekrasnih, veselih i zanimljivih dana provedenih s posjetiteljima na Interliberu 2018., možemo samo reći jedno veliko HVALA! Dragi posjetitelji, naša srca ispunili ste najvećom radošću i neizmjernom zahvalnošću! Hvala vam na svakom posjetu, na druženju na našem štandu, na svim prelijepim osmijesima, na danima ispunjenima pozitivnošću... i, naravno, na svakoj kupljenoj knjizi! Neka svaka stranica iz naših knjiga u vaš život donese ohrabrenje, pozitivnost te ideje i alate za osobni rast i razvoj. Neka vam svaka knjiga dobivena ili kupljena kod nas donese blagoslove te poticaj da vjerujete u sebe i Božji savršen plan za vaš život!

Back to posts

Komentari

davor spanic

Objavljen na 10.2.2019. 19:48
Testni komentada

Morate biti prijavljeni da bi ste mogli komentirati članak.

kliknite ovdje to log in