Oprosti. Opraštam!

10,00 kn

Dostupnost: Na skladištu

10,00 kn
Opis

Opis

Trebam li oprostiti?
Zašto da oprostim?
Je li oprost moguć?
Oprostiti ali ne i zaboraviti?
Ako ne oprostimo, znači li da možda i mrzimo?
Razumijemo li uopće zašto je potreban oprost?

Svima nam je dobro poznata riječ koju je možda najteže izgovoriti: „Oprosti.“ A svima nam je poznata i bol koju donose ružne riječi i postupci čije smo žrtve vrlo često. Nemoguće je izbjeći povrijeđenost u ovome grešnom svijetu, i vrlo brzo preplavit će nas osjećaj nepravde, ljutnje, ogorčenosti, pa čak i bijesa. Znamo da bismo trebali oprostiti osobi koja nas je povrijedila. No kako to učiniti? Kako doista oprostiti? Trebamo li i zaboraviti?

Ovom svevremenskom i općeljudskom temom bavi se knjiga – „Oprosti. Opraštam! 
Osmišljena kao skup misli i citata iz knjiga kršćanske spisateljice Ellen G. White te odabranih biblijskih redaka, ova će vas knjiga ohrabriti i naučiti što je oprost, koliko puta trebamo oprostiti, kako je oprost povezan s vjerom, što mi dobivamo kada oprostimo i još mnogo toga. Među mnogim nadahnutim rečenicama pronaći ćete vrlo praktične savjete koji će vam pomoći da u svoj život vratite možda već davno izgubljeni mir i spokoj.

Ne dopustite si da život provedete u gorčini i mržnji. Nabavite ovu vrijednu knjigu – naučite kako istinski oprostiti i otvorite si put u život bez gorčine i boli!

„Opraštanje drugom ne znači da mi odobravamo njegovo djelovanje ili opravdavamo ono što nam je učinio. Umjesto toga, naš oprost oslobađa tu osobu od naše osude, iako to ne zaslužuje, jer i nas Krist oslobađa od Njegove osude, iako to ne zaslužujemo.“ - Iz knjige Oprosti. Opraštam!

 

Autor Ellen G. White
Godina 2019
Uvez Meki
Broj stranica 144
Format 10x14,5
ISBN 9789531833240
Recenzije
Ocjene

Ocjene kupaca

Ocjena "Oprosti. Opraštam!"

Napišite ocjenu

Samo registrirani korisnici mogu pisati kritike. Prijavite se ili se registrirajte.