Povijest otkupljenja

15,00 €

Dostupnost: Na skladištu

15,00 €
Opis

Opis

Postoji li uopće nada?
Može li se igdje pronaći ohrabrenje?
Ima li u današnjem svijetu mjesta za optimizam?

Knjiga nadarene i nadahnute spisateljice Ellen G. White nazvana Povijest otkupljenja ima odgovore na navedena i brojna druga pitanja – i napisana je za vrijeme u kojemu upravo živimo!

Svaka stranica knjige Povijest otkupljenja pripovijeda o onim dijelovima povijesti o kojima su rijetki dosad pisali. To je istinita ratna priča – priča o Bogu, anđelima, demonima i ljudima u sukobu – čiju će kulminaciju označiti rasplet okrunjen ponovnim uspostavljanjem mira, obnavljanjem svake duše i trijumfalnim povratkom Isusa Krista, Spasitelja svijeta!

 Ukoliko želite zaviriti u povijest ovoga svijeta i upoznati događaje i osobe iz prošlosti, razumjeti svijet u sadašnjosti i otkriti budućnost, Povijest otkupljenja je knjiga za vas! Trebate li ohrabrenje i pitate li se gdje u svojemu životu možete pronaći nadu, neka knjiga Povijest otkupljenja bude štivo koje ćete odmah uzeti u ruke!

 Povijest otkupljenja je poseban prikaz o vremenu prije nas, o vremenu u kojemu živimo i vremenu pred nama. Vrijeme je dragocjeno; ali vremena nam ponestaje i vječnost nas sve poziva k sebi. Čitajući ovu knjigu, otkrit ćete da je budućnost ipak svijetla i da će Bog izvojevati konačnu pobjedu!

 

Autor Ellen G. White
Godina 2018
Uvez Tvrdi
Broj stranica 336
Format 14x20,5
ISBN 9789531832861
Recenzije
Ocjene

Ocjene kupaca

Ocjena "Povijest otkupljenja"

Napišite ocjenu

Samo registrirani korisnici mogu pisati kritike. Prijavite se ili se registrirajte.