Sedam razloga, meki uvez

6,00 €

Dostupnost: Na skladištu

6,00 €
Opis

Opis

Zašto je kršćanska vjera važna?
Imate li odgovor na to pitanje?

Knjiga „Sedam razloga zašto je život s Bogom bolji“ istražuje odgovore upravo na navedeno pitanje – i pritom ne progovara samo onima koji nisu kršćani. Ona na promišljanje o kršćanstvu potiče i sve osobe upoznate s kršćanstvom, sve one koji su kršćani samo na papiru te kršćane koji propituju svoju vjeru. Bez obzira na to u kojoj se životnoj fazi nalazili, svi mi na vlastita pitanja o Bogu/vjeri/religiji/crkvi trebamo pronaći odgovore.

Ako se pitate je li kršćanstvo važno, ima li vjera utjecaj na vaš svakodnevni život i je li život s Bogom uistinu i bolji život, odaberite upravo ovu knjigu. Umjesto da vam govori zašto biste trebali vjerovati da je kršćanstvo ispravno, knjiga „Sedam razloga zašto je život s Bogom bolji“ navest će vam niz argumenata o tome zašto je kršćanska vjera važna i potaknuti vas da dođete do vlastitih zaključaka. Počnite ih istraživati već danas!

„Sedam razloga zašto je život s Bogom bolji“ zanimljiva je i odlično napisana knjiga koja vas izaziva na promišljanje – i zato biste je trebali pročitati što prije!

 

Autor Nathan Brown
Godina 2021
Uvez Meki
Broj stranica 128
Format 14x20,5
ISBN 9789531833110
Recenzije
Ocjene

Ocjene kupaca

Ocjena "Sedam razloga, meki uvez"

Napišite ocjenu

Samo registrirani korisnici mogu pisati kritike. Prijavite se ili se registrirajte.