Stvaranje- knjiga za bojenje vodom

79,00 kn

Dostupnost: Na skladištu

79,00 kn
Opis

Opis

Neka vaši mališani boje kao nikada ranije!

Drvene bojice, pastele, vodene boje, tempere, flomasteri... ma može i jednostavnije! Uz našu novu knjigu za bojenje vodom Stvaranje trebat će vam samo voda! Da, dobro ste pročitali. Samo jedan sastojak dovoljan je da vaša djeca svoju novu bojanku boje i boje uvijek iznova - i pritom se zabavljaju, upoznaju s novim informacijama i uče o biblijskom izvještaju o stvaranju. Bojenje bez mrlja po zidovima, tapisonima, sagovima i namještaju. Bez suvišnog bacanja pošaranih listova. Bez stresa i nereda. Pa kako?! Jednostavno: uz Stvaranje - knjigu koja se boji vodom!

Postupak je toliko jednostavan da jednostavniji uistinu ne može biti! Kist koji dobijete uz knjigu napunite vodom i vaši najmlađi njime mogu početi bojiti bijele površine u svojoj knjizi Stvaranje. Kako ih djeca budu bojila vodom, tako će se početi pojavljivati šarene, vesele i zanimljive ilustracije. Kada se voda osuši, ilustracije će nestati i stranice s bijelim površinama moći će se bojiti ponovno. Ali ni čekanje da se voda osuši neće biti dosadno jer je svaka ilustracija popraćena biblijskim tekstom prilagođenim dječjem uzrastu te dodatnim aktivnostima povezanima s tekstom i ilustracijom. Tematska biblijska bojanka za bojenje vodom Stvaranje promijenit će način na koji su vaša djeca dosad bojila, bit će zanimljiv novitet koji će zaokupiti njihovu pažnju i koji će im pomoći da na jednostavan i privlačan način upoznaju prekrasna Božja čuda zapisana u Bibliji i poznata kao stvaranje. Nije li to nešto što treba baš svako dijete?! Požurite i svoj primjerak ove fantastične knjige za bojenje vodom nabavite odmah!

Knjiga za bojenje vodom Stvaranje vrlo je zabavna bojanka. Dok ih budu bojila posebnim kistom koji se puni vodom, djeca će biti zadivljena!

Otkrivajući sve detalje na ilustracijama, djeca će proći kroz biblijski izvještaj o stvaranju svijeta te uživati u dodatnim aktivnostima.

Doživite nešto jedinstveno! Bojite vodom, pustite da se osuši, bojite ponovno te učite o Bogu i Isusu!

Uvez Spiralni
Broj stranica 12
Format 15x20
ISBN 9789521832915
Recenzije
Ocjene

Ocjene kupaca

Ocjena "Stvaranje- knjiga za bojenje vodom"

Napišite ocjenu

Samo registrirani korisnici mogu pisati kritike. Prijavite se ili se registrirajte.