Stvaranje zdravlja, meki uvez

80,00 kn

Dostupnost: Na skladištu

80,00 kn
Opis

Opis

Osam univerzalnih načela kako živjeti punim životom – a to su: izbor, odmor, okoliš, aktivnost, povjerenje, međuljudski odnosi, svjetonazor i prehrana – ugrađeno je u biblijski izvještaj o stvaranju. Biblijski program zdravlja sadržan u ovoj knjizi Stvaranje zdravlja nadahnjuje čitatelja da napreduje, upućuje ga kako može funkcionirati na najbolji način, maksimalno iskoristiti svoje potencijale i pronaći autentični duševni mir.
Knjiga Stvaranje zdravlja nije zamišljena kao popis onoga što treba ili ne treba činiti. Umjesto toga, ona sadrži mnoštvo informacija i biblijskih tekstova, što čitatelju omogućuje da donese inteligentne odluke vezane uz dobrobit na svim životnim područjima. Kad priznamo moć izbora, prestajemo se osjećati kao žrtve i počinjemo preuzimati odgovornost za svoj život znajući da uz mogućnost izbora ide i odgovornost mudrog biranja.
Svako poglavlje knjige Stvaranje zdravlja osvrće se na Bibliju i njezine tekstove koji podržavaju osam zdravstvenih načela, ilustrira i predstavlja Božja obećanja zapisana u Njegovoj riječi i spaja biblijske istine s najnovijim istraživanjima u području zdravlja.
Autor Chris Blake u biblijskom programu Stvaranje zdravlja kombinira svevremensku mudrost s najnovijim istraživanjima u području zdravlja i tako oživljava Bibliju!

Autor Chris Blake
Godina 2017
Uvez Meki
Broj stranica 232
Format 21,5x21,5cm
ISBN 9789531832687
Recenzije

Recenzije kupaca

Recenzija "Stvaranje zdravlja, meki uvez"

Napišite recenziju

Samo registrirani korisnici mogu pisati kritike. Prijavite se ili se registrirajte.