Stvaranje zdravlja, meki uvez

80,00 kn

Dostupnost: Na skladištu

80,00 kn
Opis

Opis

U biblijskom izvještaju o stvaranju moguće je pronaći osam univerzalnih načela koja ljudima otkrivaju kako živjeti punim životom. Ta su načela: izbor, odmor, okoliš, aktivnost, povjerenje, međuljudski odnosi, svjetonazor i prehrana. Autor Chris Blake u knjizi „Stvaranje zdravlja“ svevremensku mudrost spaja s najnovijim istraživanjima u području zdravlja i tako oživljava Bibliju te vraća sreću u živote čitatelja.

 „Stvaranje zdravlja“ biblijski je program koji se kroz svako novo poglavlje osvrće na Bibliju i njezine tekstove koji podržavaju osam zdravstvenih načela, ilustrira i predstavlja Božja obećanja zapisana u Njegovoj riječi, nadahnjuje čitatelja da napreduje, upućuje ga kako može funkcionirati na najbolji način, maksimalno iskoristiti svoje potencijale i pronaći autentični duševni mir te pritom unaprijediti brak, karijeru i odnose.

 Moguće je da knjiga „Stvaranje zdravlja“ nije posebna ni gotovo čarobna, ali činjenica je da se temelji na neupitno posebnoj i uistinu jedinstvenoj knjizi. Zapravo, temelji se na knjizi koja je i više od toga - na Bibliji! „Stvaranje zdravlja“ je knjiga koja će vam, nakon što postane vaša, biti neumoran vodič i vjeran pratitelj na putovanju prema otkriću i stvaranju vlastitoga zdravlja te ostvarivanju punijega života ispunjenoga radošću!

 Stvaranje vlastitog zdravlja nije običan mit. Uzmite svoje zdravlje i svoj život u vlastite ruke – svoj primjerak knjige „Stvaranje zdravlja“ kupite već danas!

Autor Chris Blake
Godina 2017
Uvez Meki
Broj stranica 232
Format 21,5x21,5cm
ISBN 9789531832687
Recenzije
Ocjene

Ocjene kupaca

Ocjena "Stvaranje zdravlja, meki uvez"

Napišite ocjenu

Samo registrirani korisnici mogu pisati kritike. Prijavite se ili se registrirajte.