Tajna Isusovog identiteta

180,00 kn

Dostupnost: Nema na skladištu

180,00 kn
Opis

Opis

Knjiga Tajna Isusovog identiteta na stručan i iznimno popularan način hvata se ukoštac s tematikom osobe Isusa Krista i može pomoći svima koji žele upoznati stvarni identitet ove najvažnije i najznačajnije osobe u povijesti cijeloga čovječanstva.

Istražujući povijesne dokaze i analizirajući temu, Frederik Miler stvorio je jedinstveno djelo o Isusu Kristu koje će - zbog svoje posebne tematike - zasigurno postati vrlo čitano štivo u brojnim kršćanskim domovima na ovim prostorima!

Odazovite se pozivu i budite među prvima koji će otkriti tajnu Isusovog identiteta!

 

Knjiga Tajna Isusovog identiteta predstavlja dragocjeno štivo darovitog i pobožnog čovjeka koji je, zajedno s apostolom Pavlom, posvjedočio: „Ta meni je živjeti Krist, a umrijeti dobitak!“ (Filipljanima 1,21)

Dr. sc. Dragutin Matak

 

Knjiga Tajna Isusovog identiteta može pomoći iskrenim istraživanima da otkriju Njegov identitet i upoznaju najznačajniju povijesnu Osobu, Bogočovjeka, Jahvu, Spasitelja, Boga, „Onoga koji jest“, koji je sama ljubav, Isusa Krista.

Dr. sc. Ivan Đidara

 

Ova je knjiga dragi znamen jednog neponovljivo plemenitog srca, ali i osvit tisućljetnih tajni, zora Nade milijunima života, spokoj Mira uzburkanim mislima, smiraj Utjehom ranjenim dušama i žar Ljubavi svima nama.

Prof. dr. sc. Lorena Mošnja-Škare

 

Autor Frederik Miler
Godina 2018
Uvez Tvrdi
Broj stranica 404
Format 17x24cm
ISBN 9789531833042
Recenzije
Ocjene

Ocjene kupaca

Ocjena "Tajna Isusovog identiteta"

Napišite ocjenu

Samo registrirani korisnici mogu pisati kritike. Prijavite se ili se registrirajte.