Umrijet ću slobodan

7,00 €

Dostupnost: Na skladištu

7,00 €
Opis

Opis

„Upravo nestaješ, Humberto Noble Alexander. Upravo nestaje sav tvoj identitet.“ Ovim se riječima Humberto obratio samome sebi kada je, kao mladi kršćanski propovjednik, završio u zatvoru. Uz zveket i škripu, teška metalna zatvorska vrata zatvorila su se iza njega i više se nisu otvorila duge i mučne 22 godine!

Humberto Noble Alexander, autor knjige „Umrijet ću slobodan“, stao je gol i promrzao pred svoje mučitelje u hladnoj i vlažnoj betonskoj sobi za saslušavanje robijaša. Poštenje i pravda ondje ništa nisu značili. Zbilo se to 1962. godine na Kubi. Lažno optužen da planira potajno likvidirati diktatora, mladi propovjednik provest će sljedeće 22 godine kao politički zatvorenik u jednom od najnehumanijih zatvorskih sustava na svijetu. Knjiga „Umrijet ću slobodan“ iznosi njegovu potresnu životnu priču.

Humberto se odlučio boriti da preživi iza čvrstih vrata pakla i ostane vjeran svojemu Gospodinu. Lišavan sna te hranjen pokvarenom, crvljivom i smrdljivom hranom, nemilosrdno batinan i tjeran da radi preko granica ljudske izdržljivosti, ovaj je kršćanin odlučio ostati neslomljen i još čvršći nego ikada. Odlučio je gledati iza betonskih zidina nezamislive ljudske bijede – odlučio je gledati križ Kristove slave.

Knjiga „Umrijet ću slobodan“ zapanjujuće je iskustvo, istinito svjedočanstvo i potresna životna priča o mučenju i postojanosti na mjestu gdje je smrt često poželjnija od života te o gledanju u Krista. Kada je budete čitali, ova knjiga u vama će izazvati divljenje i nadahnuće te čvrsto uvjerenje da je Bog moćniji od zla i uništenja!

Autor Humberto Noble Alexander i Kay D. Rizzo
Godina 2017
Uvez Meki
Broj stranica 240
Format 14x20,5
ISBN 978-953-183-088-1
Recenzije
Ocjene

Ocjene kupaca

Ocjena "Umrijet ću slobodan"

Napišite ocjenu

Samo registrirani korisnici mogu pisati kritike. Prijavite se ili se registrirajte.