Utjeha

10,00 kn

Dostupnost: Na skladištu

10,00 kn
Opis

Opis

Svi smo iskusili trenutke kada nam je bila potrebna utjeha – možda je to bila smrt voljene osobe ili neostvareni snovi, razočaranje drugima ili samima sobom, gubitak posla, spoznaja da smo bolesni ili trenuci boli. Takva iskustva su kušnja za našu dušu i provjera za našu vjeru. Nitko od nas nije dovoljno snažan da se sâm nosi s velikim životnim razočaranjima i kušnjama. Svima nam je potrebna pomoć drugih, a osobito pomoć Isusa Krista.

Knjižica Utjeha, koju vam sada predstavljamo u novom, trećem izdanju, oslanja se na iskustva i spise Ellen G. White, jedne od najčitanijih kršćanskih spisateljica ikada, koja je poznavala Isusa Krista kao svojeg osobnog Prijatelja. Ona je također poznavala trenutke velike patnje. Dok je prolazila kroz kušnje, iz takvih iskustava proizišlo je veliko suosjećanje i osjećaj potrebe da pomogne drugima koji su se borili s kušnjama. Knjižica Utjeha objedinjuje kratke utješne misli koje je ova nadahnuta spisateljica pisala svojim voljenima i prijateljima, a koje su objavljene u njezinim knjigama i člancima u raznim časopisima. Utjeha je vrijedan poklon i dragocjeno štivo za svakoga!

Uz svaki citat, ovom izdanju pridodani su i prigodni biblijski redci koji ističu Božju utjehu, skrb, molitvu stradaoca i nadu u rješenje.

Iskoristite priliku da nabavite štivo koje će vam olakšati svaku životnu situaciju! Neka riječi ohrabrenja uvijek budu uz vas!

Autor Ellen G. White
Godina 2019
Uvez Meki
Broj stranica 144
Format 10x14
ISBN 9789531832182
Recenzije
Ocjene

Ocjene kupaca

Ocjena "Utjeha"

Napišite ocjenu

Samo registrirani korisnici mogu pisati kritike. Prijavite se ili se registrirajte.