Veličanstveni um, meki uvez

8,00 €

Dostupnost: Na skladištu

8,00 €
Opis

Opis

Osjećaji bezvrijednosti. Nisko samopouzdanje. Neopravdana krivnja. Nesposobnost opraštanja. Gorčina i ljutnja. Ovisnost. Nezdravi obrasci ponašanja u vezama. Ove borbe bukte u umovima milijuna ljudi, uključujući i kršćane. Iako se zabunom mogu zamijeniti s osobnim borbama, one su dio mnogo veće borbe – borbe između Krista i Sotone, borbe za naša srca i umove. Srećom, bitka nije izgubljena. U knjizi Veličanstveni um upoznat ćete se s Božjim izvornim idealom za um i Njegovim predivnim planom
za obnovu svoje djece prema svojoj slici. Psihijatar Timothy R. Jennings također razotkriva mnoge Sotonine suptilne taktike koje ometaju Božji plan iscjeljenja uma. Naoružani oruđima koja ćete pronaći u knjizi, moći ćete bolje surađivati s Bogom kako biste postigli emocionalno i mentalno blagostanje i ostvarili pravu duhovnu pobjedu.

DR. TIMOTHY R. JENNINGS je međunarodni govornik i psihijatar s privatnom praksom u Tennesseeju. Član je Američke psihijatrijske udruge, novoizabrani predsjednik Tennessee psihijatrijske udruge i magistar psihofarmakologije. Liječio je tisuće pacijenata i proveo iscrpna istraživanja o odnosu kršćanstva i psihijatrije. Tijekom specijalizacije je za svaki sat proučavanja tradicionalnih psihijatrijskih teorija proveo dva sata istražujući Božju riječ radi biblijskih uvida u mentalno blagostanje.

Autor Dr. Timothy R. Jennings
Godina 2018
Uvez Meki
Broj stranica 190
Format 14x20,5
ISBN 9789531832991
Recenzije
Ocjene

Ocjene kupaca

Ocjena "Veličanstveni um, meki uvez"

Napišite ocjenu

Samo registrirani korisnici mogu pisati kritike. Prijavite se ili se registrirajte.