Vjeruj u velike stvari, tvrdi uvez

120,00 kn

Dostupnost: Na skladištu

120,00 kn
Opis

Opis

Ako je vaš život niz uništenih snova, ako više nemate nikakvih snova, ako ste nasjeli na laž da nikada nećete ništa postići, imamo knjigu za vas!

Želimo vam reći sljedeće: ništa od onoga što mislite nije točno. Vaš život je VELIK – mnogo veći nego što ste zamišljali. Unutar stranica knjige "Vjeruj u velike stvari" nalaze se ključevi koji će svakom čitatelju pomoći da postane svjestan velikog potencijala u svome životu. Nećete nužno postati milijunaš (iako biste mogli), ali vaš će život postati daleko vredniji, smisleniji i bogatiji nego što ste ikada mislili!

Primjenjujući principe iz ove knjige, dr. Ben Carson se iz života prepuna poteškoća uzdigao do života nevjerojatnih postignuća i svjetske slave. Shvatio je da ima potencijal, naučio je kako ga osloboditi i naposljetku je to i učinio.

To možete učiniti i vi! Primijenite principe iz ove knjige. Ništa se neće promijeniti preko noći, ali promjena će se sigurno dogoditi! Svoj život možete preobraziti u život koji ćete voljeti – život koji će nadmašiti sve vaše snove!

Knjigu "Vjeruj u velike stvari" naručite već danas i počnite živjeti ono o čemu ste dosad samo sanjali!

 

"Nije važno odakle dolazimo ili kako izgledamo. 

Ako prepoznajemo svoje sposobnosti, 

ako smo voljni učiti i koristiti svoje znanje za pomaganje drugima, 

uvijek će biti mjesta za nas u ovome svijetu."

Iz knjige Vjeruj u velike stvari

 

Knjiga "Vjeruj u velike stvari" nastavak je svjetski poznatog bestsellera "Darovite ruke" (koja je također dostupna u našoj ponudi). U ovoj knjizi dr. Ben Carson piše o svojoj osobnoj formuli za uspjeh – a tko bi mogao bolje pisati i savjetovati o uspjehu od čovjeka koji je od dječaka iz geta postao jedan od najslavnijih pedijatrijskih neurokirurga na svijetu! U ovoj knjizi dr. Carson otkriva svoju životnu filozofiju te ističe kako ocijeniti probleme i odgovoriti na njih kako bi ih se moglo prebroditi te ostvariti puni potencijal. "Vjeruj u velike stvari" jedna je od onih knjiga koje čitatelje ne ostavljaju ravnodušnima!

 

O autoru
Dr. Ben Carson svjetski je poznat neurokirurg i političar. Bio je profesor i ravnatelj Odjela za pedijatrijsku neurokirurgiju na Medicinskom institutu John Hopkins. Autor je mnogih svjetskih bestsellera među kojima su "Darovite ruke" (koju također možete pronaći u našoj ponudi), "Vjeruj u velike stvari" (nova knjiga u našoj ponudi) i "The Big Picture". Također je i bivši kandidat za predsjednika Sjedinjenih Američkih Država. Kao izuzetno poštovani uzor, motivira djecu koja žive u starom i siromašnom središtu grada te menadžere i poslovne ljude. Sa svojom obitelji živi u okrugu Baltimore, u saveznoj državi Maryland.

 

Autor Ben Carson
Godina 2018
Uvez Tvrdi
Broj stranica 184
Format 14x20,5
ISBN 9789531832533
Recenzije

Recenzije kupaca

Recenzija "Vjeruj u velike stvari, tvrdi uvez"

Napišite recenziju

Samo registrirani korisnici mogu pisati kritike. Prijavite se ili se registrirajte.