Zapadno od pakla, meki uvez

40,00 kn

Dostupnost: Na skladištu

40,00 kn
Opis

Opis

Autobiografska knjiga Josipa Salajstera u kojoj progovora zašto je napustio karijeru glumca te pobjegao iz svijeta lakih droga i teških filozofija.

 

Postoji li Bog i kako to dokazati? Pitanje dokaza nestaje onda kad se, svjesni svoje ograničenosti i prolaznosti, ozbiljno otvorimo za takvu mogućnost. Najveća prepreka nipošto nije nedostatak argumenata ili dokaza. Najveća prepreka je naš Ego. “Ja sam Bog!” - reče čovjek - i umre za nekoliko dana.

 Božji karakter je oklevetan. Na Boga se gleda kao na tiranina, kao na sebičnog, nepravednog i opakog suca koji je i više nego spreman vječno pržiti ljude u paklu. Zemlju je obavio mrak jer je Bog pogrešno shvaćen.

 Ako te iznevjere oni kojima si najviše vjerovao, oni u čiju pomoć i ljubav nisi nimalo sumnjao; ako te iznevjere političari, svećenici, braća i sestre vjernici, susjedi ili rodbina; ako te iznevjere i odbace jedini čvrsti i sigurni stupovi prijateljstva u životu; ako te iznevjeri bračni drug ili rođeno dijete, i ako sam iznevjeriš sebe i sve oko sebe - ne zaboravi da Božje srce čezne za tobom ljubavlju koja je jača od najstrašnije smrti.

Autor Josip Salajster
Godina 2020
Uvez Meki
Broj stranica 160
Format 14x20,5
ISBN 9789531833370
Recenzije
Ocjene

Ocjene kupaca

Ocjena "Zapadno od pakla, meki uvez"

Napišite ocjenu

Samo registrirani korisnici mogu pisati kritike. Prijavite se ili se registrirajte.