Živite dug i sretan život, džepni format
Novo

Živite dug i sretan život, džepni format

10,00 kn

Dostupnost: Na skladištu

10,00 kn
Opis

Opis

Tko od nas nije poželio živjeti dugim i sretnim životom?
No je li to moguće i – kako?

U knjizi vrlo primamljiva naslova - Živite dug i sretan život – i još boljeg sadržaja, autorica Cheri Corder naučit će vas kako dobra prehrana liječi vaše tijelo i jača vaš um. Pokazat će vam mnoge prednosti i dobrobiti tjelovježbe, svježeg zraka, vode, sunčeve svjetlosti i dobra sna, a saznat ćete i zašto su za naše sveopće zdravlje važni dobri međuljudski odnosi. Također, u knjizi Živite dug i sretan život pronaći ćete savjete kako pobijediti ovisnosti poput alkohola i duhana te kako se nositi s depresijom, bolešću modernoga doba. Uz sve to, autorica u svakom poglavlju ističe i duhovnu dimenziju – važnost vjere i pouzdanja u Boga, koji jedini može dati smisao našem životu i pomoći nam u usvajanju dobrih, zdravih navika.

Ova vrijedna knjiga, osim brojnim savjetima i osobnim iskustvima, obogaćena je i fotografijama u boji. Sve što trebate jest učiniti brigu o svom zdravlju svojim prioritetom, a mi smo se potrudili osigurati vam u tome vrijednu pomoć! 

S knjigom Živite dug i sretan život započnite putovanje prema zdravlju i sreći – prema dugom i sretnom životu!

„Kako bismo uživali u zdravlju i ispunjenom životu, počnimo duboko disati, piti čistu vodu, razumno uživati u suncu i nikada ne zaboravimo prisutnost Boga, Vodu i Dah Života.“ -iz knjige Živite dug i sretan život

Uz autoricu, na knjizi su radili i brojni drugi savjetnici – liječnici, istraživači, sociolozi, teolozi i pastori. Oni su svoje vrijedne spoznaje odlučili podijeliti s vama – stoga iskoristite tu posebnu priliku - uložite u svoje duhovno i fizičko zdravlje već danas!

Autor Cheri Corder
Godina 2019
Uvez Meki
Broj stranica 192
Format 10x14,5
ISBN 9789531833172
Recenzije
Ocjene

Ocjene kupaca

Ocjena "Živite dug i sretan život, džepni format"

Napišite ocjenu

Samo registrirani korisnici mogu pisati kritike. Prijavite se ili se registrirajte.